Κολύμπησε 25 μίλια ο παραολυμπιονίκης Χ. Ταϊγανίδης για να εκπληρώσει το τάμα του

Το εγχείρημα να κολυμπήσει από τη Ρόδο ως την Ιερά Μονή Πανορμίτη της Σύμης, εκπληρώθηκε επιτυχώς για τον παραολυμπιονίκη Χαράλαμπο Ταϊγανίδη, ο οποίος ξεκίνησε χθες στις 7 το πρωί από τις Κάτω Πέτρες στον Ταξιάρχη και μετά από 10 περίπου ώρες έφθασε στον Πανορμίτη, όπου τον υποδέχθηκε ο κόσμος, οι τοπικές αρχές και ο Μητροπολίτης, με ένα θερμό χειροκρότημα και καπνογόνα.

Ο αθλητής έθεσε ως στόχο και τα κατάφερε να διανύσει τα 25 μίλια, προκειμένου να παραδώσει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Μεξικό, στον Αρχάγγελο Μιχαήλ της Σύμης.

Ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης ξεκίνησε το ταξίδι του στη Σύμη λίγο μετά τις 7 το πρωί, ενώ στο πλευρό του βρισκόταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, στα 41 του χρόνια εκπληρώνει το τάμα του, φτάνοντας στις 5.10 στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτου και έγινε δεκτός με επευφημίες και χειροκροτήματα από τους προσκυνητές.

Ο Δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας, απένειμε στον Χ. Ταϊγανίδη αναμνηστική πλακέτα και τον συνεχάρη για την επίτευξη του στόχου του, ενώ προηγουμένως και ο Μητροπολίτης του έδωσε μία εικόνα και ένα σταυρό εις ανάμνησιν της ημέρας που κατόρθωσε να εκπληρώσει το τάμα του στον Ταξιάρχη, Πανορμίτη της Σύμης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα