Κλιμάκιο της διοίκησης του Ε.Κ.Ρ. μετέβη στις πληγέντες περιοχές

Αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα της κατάστασης μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στη νότια Ρόδο, κλιμάκιο της διοίκησης του Ε.Κ.Ρ. μετέβη στις πληγέντες περιοχές και συνομίλησε με εργαζόμενους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τις ζημιές που υπέστησαν καθώς και γι‘ αυτές που ακολουθούν μετά από τις καταστροφές .

Μεγάλες υλικές ζημιές πέραν των κατεστραμμένων επιχειρήσεων που έχουν καεί , έχουν υποστεί και αρκετές επιχειρήσεις, από τις συχνές και πολύωρες διακοπές του ρεύματος, με αποτέλεσμα όλα τα προϊόντα τους και το στοκ που είχαν να καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ μικρά ξενοδοχεία παραμένουν άδεια λόγω καθολικών ακυρώσεων.

Μιλώντας με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Τουριστικών Επαγγελματιών Γενναδίου « Ο Φλοίσβος » κ. Λεόντιο Ορφανό μας επισήμανε τα τεράστια προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά το βάρος των συνεπειών όλης αυτής της καταστροφής.

Οι δε εργαζόμενοι σε αυτού του είδους τις επιχειρήσεις, οι οποίες διατηρούν ακόμα το υπάρχων προσωπικό αλλά και καταβάλουν κανονικά τις μισθοδοσίες, έχουν περιέλθει σε κατάσταση αγωνίας μιας και τα μέτρα της κυβέρνησης δεν τους εφησυχάζουν αφού  δεν τους καλύπτουν.

Η εικόνα που αντικρίσαμε, όχι μόνο από την φυσική καταστροφή, αλλά από τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λέξεις.

Η διοίκηση του Ε.Κ.Ρ. θα κάνει ότι περνάει από το «χέρι» της για να στηρίξει τους εργαζόμενους αυτούς αλλά και τις επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονται, ώστε η σεζόν αυτή να μην πάει χαμένη.

Καλούμε την κυβέρνηση, τους βουλευτές, τους φορείς της περιοχή μας να συστρατευτούν, να υιοθετήσουν τις προτάσεις του Εργατικού Κέντρου Ρόδου και άμεσα να αποζημιώσουν τις επιχειρήσεις με τους όρους τους οποίους αναφέρονται στα αιτήματα   μας.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε !!!

Κανείς εργαζόμενος μόνος του !!!

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ.     ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                            ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα