ΚΚΕ Ν. Δωδεκανήσου: Καταγγελία για την παρουσία του Στίγκα Β. στα Ηλιάκεια στην Κάρπαθο

Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον ήρωα Σμηναγό Κώστα Ηλιάκη, που έγινε σήμερα στην Κάρπαθο παρευρέθη αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με τους Γιάννη Αγγέλου, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου και τον Σταύρο Βαρκάκη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ μετά την κατάθεση στεφάνου αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία όσων θεωρούν «κηροζίνη» τους καταδικασμένους με την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Κανένα πρωτόκολλο δεν μπορεί να επιτρέπει τη συμμετοχή φασιστο-ναζιστών και οπαδών του δοσιλογισμού, να αμαυρώνεται με την παρουσία τους μια εκδήλωση προς τιμήν ενός ανθρώπου που έδωσε τη ζωή του για την πατρίδα, όπως συνέβη με την παρουσία του προέδρου του φασιστικού μορφώματος «Σπαρτιάτες» Β. Στίγκα στα «Ηλιάκεια» στην Κάρπαθο.

Μόνο ο λαός με την πάλη του μπορεί να απομονώσει τους νοσταλγούς του Χίτλερ που εμφανίζονται με ή χωρίς κοινοβουλευτικό μανδύα, να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον φασισμό μαζί με το σύστημα που τον γεννά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα