Κεφαλογιάννη στο CNNi: Χρονιά ρεκόρ η φετινή για τον τουρισμό

Για τη χρονιά – ρεκόρ του ελληνικού τουρισμού, την κλιματική κρίση και το μεταναστευτικό μίλησε σε συνέντευξή της στο CNNi και το δημοσιογράφο Ρίτσαρντ Κουέστ, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όπως τόνισε η ίδια, η φετινή χρονιά ήταν ρεκόρ για τον τουρισμό παρά τις προκλήσεις και τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα από την προ κορωνοϊού εποχή.

Η κ. Κεφαλογιάννη υπογράμμισε παράλληλα, ότι η κλιματική κρίση είναι «πολύ πραγματική» και πως πρέπει να γίνουν χειροπιαστά πράγματα για την αντιμετώπισή της.

Ερωτηθείσα αναφορικά με το μεταναστευτικό ζήτημα και το ενδεχόμενο να γίνει χειρότερο τα επόμενα χρόνια, η κ. Κεφαλογιάννη υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα και όχι ελληνικό.

Μίλησε δε και για τη σημασία της εύρεσης μιας ισορροπίας μεταξύ του τουρισμού, της κοινωνικής συνοχής, των τοπικών κοινωνιών αλλά και των τοπικών οικονομιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα