Κατερίνα Βολονάκη στον RV : “Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα Δωδεκάνησα”

Η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Βολονάκη στον RV

 

Για τους στόχους της  και την επόμενη μέρα ενόψει εκλογών, μίλησε στον RealVoice 99.5 στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» στους δημοσιογράφους Γιάννη Μηνατσή και Δέσποινα Κουλούμπρη, η δικηγόρος και υποψήφια Βουλευτής  με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα Δωδεκάνησα  κ. Κατερίνα Βολονάκη

Η κ.Βολονάκη  μίλησε για την ένταξή της στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή της Δωδεκανήσου . Ευχαρίστησε  τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, για  την τιμή που της  έκανε, όπως είπε  να την συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος

“Το ΠΑΣΟΚ είναι κίνημα με βαθιές ρίζες στην κοινωνία και τη συνείδηση του ελληνικού λαού και ειδικότερα των Δωδεκανήσιων” διευκρίνισε η Κατερίνα Βολονάκη.

“Καθ’ όλη τη διάρκεια της προσωπικής μου πορείας, ανέφερε η υποψήφια βουλευτής υπηρέτησα τον τόπο μου, τις αξίες και τα ιδανικά μου από τη θέση της Νομαρχιακής Συμβούλου αλλά και ασκώντας το λειτούργημα της δικηγόρου και της εκπαιδευτικού.

Είναι καθήκον μου ,διευκρίνισε να υπηρετήσω τον τόπο μου, τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, τον τόπο που έζησα και που δραστηριοποιούμαι.

Ως υπεύθυνη πολίτης, νέα γυναίκα, μητέρα, εργαζόμενη, σύζυγος, δεν εκφράζω μονάχα εμένα – τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και τα όνειρα μου, αλλά και της/του κάθε πολίτη της κοινωνίας που θέλει και αξίζει τα καλύτερα.

Επιθυμώ και μπορώ να αντιπροσωπεύσω τον τόπο, στον δημοκρατικό διάλογο, στην πολιτική ζωή του τόπου, στη Βουλή των Ελλήνων” δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Βολονάκη

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

 

 

Η Αικατερίνη Βολονάκη του Μιχαήλ και της Δέσποινας γεννήθηκε το 1980 στη Ρόδο. Κατάγεται από το Παραδείσι και τη Σύμη.

Αποφοίτησε από το 2ο Καζούλλειο Λύκειο Ρόδου το έτος 1998. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από όπου αποφοίτησε το 2002, συνέχισε τις σπουδές της και το 2004 απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου του ΔΠΘ, με ειδικότητα στο φορολογικό δίκαιο.

Έχει πάρει υποτροφία από το Ίδρυμα Μ. Στασινόπουλου και από το Ινστιτούτο Αιγαίου του Δικαίου της Θάλασσας.

Το 2019 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ Νομικής Σχολής στον Τομέα Διεθνών Σπουδών του ΔΠΘ με βαθμό Άριστα. Το 2020 επικυρώθηκε η επιλογή της ως Μεταδιδακτορικής Ερευνήτριας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο γνωστικό πεδίο «Ηθική και Δεοντολογία της Εκπαιδευτικής Έρευνας: Νομικές Διαστάσεις». Έχει παρακολουθήσει τρία προγράμματα κατάρτισης στο ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς νομικού περιεχομένου.
Έχει κάνει πολλές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, έχει εκδώσει βιβλίο με τίτλο «Εργασιακές Σχέσεις στον Ξενοδοχειακό Τομέα» και έχει συμμετάσχει σε 21 επιστημονικά συνέδρια.
Από το έτος 2004 μέχρι σήμερα ασκεί το λειτούργημα της δικηγόρου στη Ρόδο. Ο τομέας, στον οποίο έχει σημειώσει πολλές εξωδικαστικές και δικαστικές επιτυχίες, είναι οι οφειλές προς τις τράπεζες και το Ελληνικό Δημόσιο, ο Νόμος Κατσέλη και τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο.
Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτικός από τον ΕΟΠΠΕΠ και έχει την παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια, ως απόφοιτος της ΑΣΠΑΙΤΕ. Από το έτος 2004 μέχρι και σήμερα διδάσκει στο Δημόσιο ΙΕΚ Ρόδου. Έχει διδάξει στην ΑΣΤΕ Ρόδου, ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, ΙΕΚ ΟΑΕΔ και ΑΝΚΟ. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής και γερμανικής γλώσσας και άριστη χρήση Η/Υ.

Ήταν εθελόντρια στη διοργάνωση των αθλητικών αγώνων ISLAND GAMES, που πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο το 2007, και σε αναδασώσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου. Υπήρξε γραμματέας στον Σύλλογο Ανάπτυξης Ρόδου και ταμίας του Συλλόγου Ανάληψης Ρόδου.

Ήταν μέλος στον ΟΠΑΔ, στην ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Α.Ε. και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ΜΜΜ και κατόχων άδειας Λεωφορείων του Νομού.

Το 2009 εξελέγη νομαρχιακή σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Μαχαιρίδη. Είναι μέλος στον Γυμναστικό Σύλλογο «Δωδεκάνησος Καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο ΑμεΑ. Από το 2020 είναι μέλος του ΣΥΠΟΘΑ και από το 2021 μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 εκτελεστικό μέλος στον Αναπτυξιακό Οργανισμό του Δήμου Ρόδου ΚΟΛΟΣΣΟΣ 2047.

Τον Οκτώβριο του 2022, συμμετείχε στην Οργανωτική Γραμματεία του Συνεδρίου με τίτλο «Προς ένα Δικαιωματικό Μοντέλο Αναπηρίας: Η πολυεπίπεδη διακυβέρνηση στην υπηρεσία του πολίτη με αναπηρία και της οικογένειάς του».

Είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Ρόδου, Νικήτα Μπόλκα, που κατάγεται από την Κάλυμνο και είναι μητέρα τριών παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα