Καταγγελία από την Ομοσπονδία Διαιτητών για επίθεση σε σπίτι ρέφερι των τελικών της Stoiximan Basket League

Η ΟΔΚΕ εξέδωσε Δελτίο Τύπου με το οποίο καταδικάζει κάθε πράξη βίας και εκφοβισμού προς αυτούς και τις οικογένειές τους με αφορμή «καταδικαστέα πράξη στην οικία ενός από τους συμμετέχοντες διαιτητές των τελικών

Οι τελικοί της Stoiximan Basket League βρίσκονται σε εξέλιξη, με τον Ολυμπιακό να έχει πλέον το πάνω χέρι με 2-0, μετά και την επικράτησή του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας επί του Παναθηναϊκού.

Με τους διαιτητές των τελικών να μπαίνουν στο στόχαστρο και την Ομοσπονδία (ΟΔΚΕ) να εκδίδει Δελτίο Τύπου στήριξης καταδικάζοντας κάθε πράξη βίας σε βάρος τους, αναφέροντας «καταδικαστέα πράξη στην οικία ενός από τους συμμετέχοντες διαιτητές των τελικών της Basket League»

Το Δελτίο Τύπου της ΟΔΚΕ

«Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στο χώρο της Καλαθοσφαίρισης, που αν μη τι άλλο προκαλούν λύπη σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με το άθλημα,

Υπενθυμίζουμε και Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση,

Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος στηρίζει όλους τους Διαιτητές της και προασπίζει το κύρος τους.

Καταδικάζει κάθε πράξη βίας και εκφοβισμού τόσο προς τους διαιτητές αλλά και στα πρόσωπα των οικογενειών τους, με αφορμή την χθεσινή καταδικαστέα πράξη στην οικία ενός από τους συμμετέχοντες διαιτητές των τελικών της Basket League.

Η Ομοσπονδία μας -όπως πάντα πράττει μέχρι σήμερα-, θα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές κάθε στοιχείο που αποτελεί στοιχείο έκνομης ενέργειας σε βάρος των διαιτητών μας, εφόσον πρόκειται για συμπεριφορά αυτεπαγγέλτως διωκόμενη.

Τονίζουμε για ακόμη μια φορά την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη στους Έλληνες Διαιτητές που είναι υψηλότατου επιπέδου και άρτιες προσωπικότητες.

Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου με όλα τα ανθρώπινα λάθη παικτών και διαιτητών.

Σε όποιους θέλουν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με δηλώσεις τους ή αναρτήσεις και δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, απλά τους ενημερώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε την προσβολή της προσωπικότητας των διαιτητών μας.

Επίσης καλούμε σε συνεργασία όλους τους φορείς, να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των υπολοίπων αγώνων της σειράς των τελικών της Basket League».

Πηγή:www.gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα