Κασσελάκης από Κάλυμνο: Η κυβέρνηση έχει ξεχάσει τους νησιώτες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος σε πολίτες τους είπε ότι δεν πρόκειται να τους προδώσει, ούτε και να συνδιαλλαγεί με τα μεγάλα συμφέροντα

Η κυβέρνηση έχει ξεχάσει τους νησιώτες, υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συνομιλώντας με πολίτες στην Κάλυμνο, ενώ πρόσθεσε πως τα νησιά δεν μπορεί να αποτελούν τόπο επίσκεψης για τα πολιτικά πρόσωπα μόνο μια φορά στα τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του κόμματος, ο κ. Κασσελάκης είπε πως δεν πρόκειται να τους προδώσει, ούτε και να συνδιαλλαγεί με τα μεγάλα συμφέροντα. Υπογράμμισε δε ότι από “κει και πέρα, η πολιτική ανατροπή είναι στο χέρι όλων των Ελλήνων, με αφετηρία το κίνημα που χτίζεται με πρωταγωνιστές τους ίδιους”.

Οι πολίτες που συζήτησαν με τον κ. Κασσελάκη αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυρίαρχο αυτό της ακρίβειας. Επιπλέον σημείωσαν πως ακόμη κι ο τουρισμός, που αποτελεί βασική πηγή εσόδων για την Κάλυμνο, δεν διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές.

kasselakis kalymnos 1
kasselakis kalymnos 2

parapolitika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα