Κάρπαθος: Ορκίστηκαν οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι Μ. Πιττάς και Μ. Γεραπετρίτης

Ορκίστηκαν από τον Δήμαρχο Καρπάθου Ιωάννη Νισύριο οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Μιχαήλ Πιττάς και Μιχαήλ Γεραπετρίτης, παρουσία του συνόλου της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Νισύριος τους καλωσόρισε στον Δήμο και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέα τους καθήκοντα, λέγοντας τους ότι προσβλέπει σε μια γόνιμη συνεργασία και δηλώνοντας ότι θα σταθεί αρωγός στα αιτήματα και τους προβληματισμούς τους.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης “Κάρπαθος Νέα Αρχή” Μιχάλης Τσαμπουνιεράκης, στο δικό του καλωσόρισμα προς τα δύο νέα μέλη, αφού τους ευχαρίστησε δήλωσε πως πρόκειται για επίλεκτα μέλη της παράταξης του με ενεργή επαγγελματική δράση στον τομέα του τουρισμού και της εστίασης αντίστοιχα. Ταυτόχρονα έχουν πλούσια κοινωνική δράση και αδιάλειπτη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά αποτελούν εχέγγυο ότι η συμμετοχή τους στην διοίκηση του Δήμου θα είναι εποικοδομητική και για την Κάρπαθο αλλά και για το χωριό τους την Αρκάσα.

πηγή: karpathiakanea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα