Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Κάρπαθος: Άφιξη πρώτης πτήσης της αεροπορικής εταιρίας «Volotea»

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου προσγειώθηκε στην Κάρπαθο η πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρίας «Volotea» από την Νάπολη της Ιταλίας.

Σύμφωνα με το Δήμο Καρπάθου, τα νέα δρομολόγια της εταιρίας θα συνδέουν το νησί με δύο πόλεις της Ιταλίας, την Νάπολη και την Βενετία τρείς φορές την εβδομάδα και θα παρέχουν μία νέα ευκαιρία για τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την ομορφιά της Καρπάθου.
Η άφιξη της «Volotea» στην Κάρπαθο ανοίγει νέες δυνατότητες για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας.

Ο Δήμος Καρπάθου με συνεχόμενες ενέργειες αλλά και με οικονομική υποστήριξη για το διαφημιστικό πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρίας «Volotea» προκάλεσε την επιλογή της Καρπάθου ως προορισμού από την Νότια Ιταλία. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα οδηγήσει σε αμοιβαία επωφελή αποτελέσματα και θα ενισχύσει την τουριστική βιωσιμότητα του νησιού μας.

Για την πρώτη άφιξη ο Αντιδήμαχος Τουρισμού Εμμανουήλ Παραγυιός τόνισε :
“Θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την επίτευξη του στόχου που θέσαμε και τη συνεισφορά της εταιρείας από εδώ και στο εξής στην τοπική οικονομία και ανάπτυξη.
Είμαστε βέβαιοι ότι οι επιβάτες θα απολαύσουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και μια ευχάριστη αεροπορική εμπειρία.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ιωάννη Δαουράκη, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια, έχει βοηθήσει ουσιαστικά στην παρουσίαση της Καρπάθου στις εκθέσεις τουρισμού, φέρνοντας μας σε επαφή με παράγοντες του τουρισμού, δημοσιογράφους, και Tour operator.
Εκπροσώπησε την Κάρπαθο, τη Κάσο και την Σητεία σε κάποιες εκδηλώσεις στη Νάπολη, που ήταν αφιερωμένα στα ελληνικά νησιά. Μας προωθεί με πάθος, γιατί σαν Κρητικός που είναι, θέλει να βοηθήσει τα γειτονικά νησιά.
Επιπρόσθετα, τα μέλη της Ομάδας εργασίας Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου: κα. Αναστασία Σκούλλου, κα. Δέσποια Νταργάκη, κα. Φωτεινή Φράγκου και κ. Πάρη Παπαδημητρίου για την συμμετοχή τους στην υποδοχή αυτή.
Τέλος, το ζαχαροπλαστείο «Κανίσκι» για την δωρεά των τοπικών γλυκών και τους μουσικούς κ. Ανδρέα και Μιχάλη Ζωγραφίδη για την συμμετοχή τους.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα