Και ράπερ ο Δήμαρχος Λειψών! “Έλα μαζί μου στους Λειψούς” τιτλοφορείται το νέο του τραγούδι με τον “Μιχαλάρα” (video)

Είναι γνωστή η καλλιτεχνική φλέβα του Δημάρχου Λειψών, που δεν περιορίζεται στα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα, αλλά είναι και εξαιρετικός τραγουδιστής, αφού συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με το καλλιτεχνικό του ταλέντο

“Έλα μαζί μου στους Λειψούς” τιτλοφορείται το τραγούδι του ράπερ “Μιχαλάρα” με τον Δήμαρχο Λειψών Φώτη Μάγγο. Και τραγουδιστής και μάλιστα ράπερ και Δήμαρχος…

  • Της Νατάσας Παμπρή

“…κι αφού το κάνουμε, είπαμε να το κάνουμε σωστά…”, γράφει σε ανάρτησή του ο κ. Μάγγος, γι’ αυτή τη συνεργασία. Η φωτογραφία είναι για το εξώφυλλο του τραγουδιού (δια χειρός Κωνσταντίνου Μαρκάκη) που θα κυκλοφορήσει την προσεχή Πέμπτη 18 Απριλίου από τα συνδρομητικά κανάλια μουσικής της Heaven.

Είναι γνωστή η καλλιτεχνική φλέβα του Δημάρχου Λειψών, που δεν περιορίζεται στα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα, αλλά είναι και εξαιρετικός τραγουδιστής, αφού συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με το καλλιτεχνικό του ταλέντο.

Πριν από τρεις ημέρες, ο Φώτης Μάγγος, σε ανάρτησή του στα social media είχε αναφέρει:

Ποτέ δε φανταζόμουν πως μια τυχαία συνάντηση με το γνωστό Ράπερ “Μιχαλάρα” σε παραλία του νησιού, κάποιο καλοκαίρι, θα γινόταν αφορμή για συνεργασία με την μουσική εταιρεία “Heaven”.
Πολύ περισσότερο δεν μπορούσα να φανταστώ ότι με κάποιον τρόπο θα μετέτρεπα σε μία δημιουργία τα συναισθήματά μου για δύο πράγματα που λατρεύω πάρα πολύ, τον τόπο μου και το τραγούδι.
Πρόκειται για ένα μουσικό δημιούργημα, από κοινού με το “Μιχαλάρα”, που μας έδωσε πολύ χαρά.
“ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΣ” είναι ο τίτλος του τραγουδιού που σας καλεί με τον ερωτικό του στίχο και την εύηχη μελωδία του να ταξιδέψετε μαζί μας με φάρο τα έντονα συναισθήματα που σίγουρα θα σας προκαλέσει.
Από σήμερα ξεκινάει η εφαρμογή του πλάνου προβολής του τραγουδιού που έχει αποφασίσει η εταιρεία και απ’ τις επόμενες μέρες θα μπορείτε να το ακούτε στα συνδρομητικά κανάλια μουσικής.
Ελπίζουμε να το αγαπήσετε όσο εμείς!


Υπενθυμίζεται ότι ο Φώτης Μάγγος τραγουδώντας το διαχρονικό Ιταλικό τραγούδι «I giardini di Marzo» καλεί τον κόσμο να γνωρίσει τους Λειψούς και είχε εκθειασθεί όχι μόνο από τα ελληνικά media, αλλά και από την κορυφαία Ιταλική εφημερίδα La Repubblica!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα