Καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό, από το Σβουρένειο ΚΔΑΠμεΑ Κω

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό, όπως έχει καθιερωθεί η 2α Απριλίου από τον ΟΗΕ, το Σβουρένειο ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Κω, πραγματοποιεί καμπάνια ευαισθητοποίησης με τίτλο:

΄΄ Ζώντας με τον Αυτισμό, Ενημερώνομαι για τον Αυτισμό΄΄.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, αύριο, Τρίτη 2 Απριλίου, στις 20.00, θα φωταγωγηθεί το Δημαρχείο με ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ, το χρώμα του αυτισμού.

Παράλληλα διοργανώνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Tρίτη 2 Απριλίου, στις 10.30 πμ, άτομα με αυτισμό, με γονείς και συγγενείς τους, καθώς και εκπαιδευτικοί, θα μοιράσουν φυλλάδια στο ιστορικό κέντρο της Κω, προκειμένου να ενημερωθεί η κοινότητα για τον αυτισμό.
  • Τετάρτη 3 Απριλίου, στις 10.30 πμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Κω, ενημερωτική – βιωματική παρουσίαση του Φάσματος του Αυτισμού, σε διευθυντές Υπηρεσιών, Τραπεζών και σε παραγωγικούς φορείς του νησιού μας, προκειμένου να υιοθετηθούν Καλές Πρακτικές κοινωνικής αλληλεπίδρασης, που συνάδουν με την Κοινωνία του 21ου αιώνα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα