Κ. Ταρασλιάς στον RV: Ο ελληνικός λαός έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη σταθερότητα και ασφάλεια της χώρας (audio)

Μας έδωσε χαρά το αποτέλεσμα των εκλογών, δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας του Δήμου Ρόδου Κώστας Ταρασλιάς, μιλώντας στο σταθμό μας και τη Ρένα Παυλάκη στην εκπομπή Πρωινό Χ-press”, κάνοντας αναφορά στη σταθερότητα και ασφάλεια που επέλεξε ο ελληνικός λαός, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ και την κυβερνητική θητεία του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως αποτυπώθηκε στην κάλπη.

της Νατάσας Παμπρή

Ακόμη και το γεγονός ότι είδαμε να παίρνει την πολιτική ευθύνη για πράγματα στη χώρα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνέβη για πρώτη φορά, δεν είχαμε συνηθίσει σε κάτι ανάλογο τα προηγούμενα χρόνια, επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Ταρασλιάς.

Επιπλέον, σημείωσε ότι “δε μπορεί ένας πολίτης σήμερα να ζει με προτάσεις πολιτικές που κινούνται σε όρους ασάφειας και τοξικότητας. Πρέπει να υπάρχει ένα θετικό πρόσημο και να βάζουμε τον πήχη πιο ψηλά. Εμείς ως Έθνος έχουμε κάνει εξαιρετικά πράγματα και πρέπει να θεωρούμε ότι η χώρα μας ανήκει στο ισχυρό μπλοκ, κάτι που επετεύχθη από την κυβέρνηση. Ήμουν περήφανος γιατί ο Πρωθυπουργός δεν μας εξέθεσε, ακόμη και το βράδυ των εκλογών όταν μίλησε με μετριοπάθεια. Δε μπορούμε να λειτουργούμε με ακρότητες. Η Ελλάδα του 2023 θέλει να συνεχίσει μία πορεία σταθερά, τολμηρά, μπροστά”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ταρασλιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα