Κ. Σβύνου στον RV: Ο Γ. Χατζημάρκος, ήταν σε κάθε κρίση αυτός που χάραζε το δρόμο – Τον είχα πάντα δίπλα μου ως καθοδηγητή (audio)

Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην ΠΕ Κω-Νισύρου με το συνδυασμό του Περιφερειάρχη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο", μίλησε στον Real Voice για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει με τον Γιώργο Χατζημάρκο, την άριστη συνεργασία που έχουν αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, γεγονός που την ώθησε να κατέλθει για πρώτη φορά στις Αυτοδιοικητικές εκλογές

Τους λόγους που συστρατεύεται στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Κω-Νισύρου, ανέλυσε μιλώντας στον Real Voice 99.5 η Κωνσταντίνα Σβύνου, μιλώντας στην εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα” και τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή.

“Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Γιώργο Χατζημάρκο τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα, γιατί η μόνη κατεύθυνση είναι «ΜΠΡΟΣΤΑ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Κωνσταντίνα Σβύνου, σημειώνοντας ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου έχει ξεχωρίσει σε πανελλαδικό επίπεδο.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Χατζημάρκο, τον Περιφερειάρχη γιατί τα λόγια του πραγματικά με συγκίνησαν, όπως και η υποδοχή από τον κόσμο που είχα και μου δίνει τη δύναμη για να πάω ακόμα ένα βήμα παραπέρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κα Σβύνου αναφέρθηκε στη σχέση εμπιστοσύνης που έχει με τον Γ. Χατζημάρκο όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο μέσα από τη δυσκολία της πανδημίας και τη συνεργασία στον κλάδο του Τουρισμού, αλλά πολύ περισσότερο ισχυροποιήθηκαν –αυτοί οι δεσμοί- έχοντας περάσει αρκετές κρίσεις “και μέσα από τις κρίσεις είναι αυτό που λέω ότι γινόμαστε σοφότεροι και μαθαίνουμε να δουλεύουμε και συλλογικά, αλλά και να ξεχωρίζουμε και τους ανθρώπους με τους οποίους μπορούμε να συνεργασθούμε.

Ο Γιώργος Χατζημάρκος, λοιπόν, ήταν εδώ σε κάθε κρίση και ήταν αυτός που χάραζε το δρόμο, χάραζε τη γραμμή, γιατί από κάποιο σημείο και έπειτα ειδικά στα πολύ δύσκολα γεγονότα συνειδητοποιείς ότι χρειάζεται γνώση και χρειάζεται συνεργασία, προκειμένου να μπορέσεις να φτάσεις στην επόμενη μέρα. Εμείς κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δύσκολα γεγονότα στην Κω, αρχίζοντας από το μεταναστευτικό και συνεχίζοντας με το σεισμό.

Βέβαια τον Γιώργο Χατζημάρκο τον γνωρίζω και από τότε που ήταν στο ΕΒΕΔ τότε ήταν και η πρώτη μας επαφή, όπου εγώ ακόμα ήμουνα στην ΕΞΚ, όχι στην προεδρία αλλά εκεί είδα στο πρόσωπο του έναν άνθρωπο που αμέσως μου κέρδισε την εμπιστοσύνη.

Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα λοιπόν και από τις θέσεις που είχα και εγώ, είχα πάντα τον Γιώργο Χατζημάρκο δίπλα μου ως καθοδηγητή, γιατί ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν χρειαζόταν να συνεργαστούμε, πάντα θα τον έπαιρνα τηλέφωνο για να δω ποια είναι η δική του η άποψη και πώς θα πρότεινε να κινηθούμε.

Αυτή τη στιγμή, με τιμά και εμένα.

Και μάλιστα είναι ένας Περιφερειάρχης που δεν είναι τυχαίο πως έχει ξεχωρίσει σε πανελλαδικό επίπεδο. Περιφερειάρχης παράδειγμα. Είναι λοιπόν και η δική μας η τιμή όλων ημών που συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιό του να είμαστε δίπλα σε αυτό τον άνθρωπο και να μπορέσουμε να είμαστε και την επόμενη μέρα για να κάνουμε πέντε πράγματα για τον τόπο μας”.

Για το γεγονός ότι κατέρχεται για πρώτη φορά στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η κα Σβύνου τόνισε ότι το θεωρούσε πλέον καθήκον της να συμμετέχει: “να προχωρήσω σε αυτό το επίπεδο έχοντας κάνει αυτή τη δουλειά μέσα από τις θέσεις που υπηρετώ στο χώρο του Τουρισμού όλα αυτά τα χρόνια, ο κόσμος ήταν αυτός που με οδήγησε στο να κάνω αυτό το βήμα και θεώρησα την καλύτερη επιλογή βάσει των δεδομένων που έχω αυτή τη στιγμή το να συστρατευθώ μαζί με τον Γιώργο Χατζημάρκο. Γιατί δεν είναι μόνο να συμμετέχεις. Είναι να συμμετέχεις σε ένα πλαίσιο και με κάποιους ανθρώπους που ξέρεις ότι μπορείς να γίνεις αποδοτικός.

Ο Περιφερειάρχης καλωσορίζοντας την υποψηφιότητα της Κ. Σβύνου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε χαρακτηριστικά:

Καλωσορίζω την Ντίνα Σβύνου και την ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη της.
Μια εμπιστοσύνη που δυνάμωσε τα προηγούμενα χρόνια, όταν καταφέραμε να έχουμε τουρισμό εν μέσω πανδημίας, χάρη στο σχέδιο και τη συνεργασία των φορέων και ανθρώπων του τουρισμού. Και η Ντίνα ξέρει από Τουρισμό!
Μια σύγχρονη γυναίκα της δημιουργίας και της προσφοράς που ξέρει να τα συνδυάζει όλα, με πολύ προσωπικό κόπο και
έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα σηκώνει τα μανίκια και δουλεύει. Τώρα καλείται να το κάνει, και απο άλλη θέση, όχι μόνο για την Κω και τη Νίσυρο αλλά για όλα τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Ν.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα