Ημερίδα Στρατηγικός σχεδιασμός και αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων κατά την περίοδο 2023-2027

Από την δημοτική παράταξη «Πρόοδος Καρπάθου», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μιχάλη Φελλουζή

Με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιουλίου, η ημερίδα με θέμα «Στρατηγικός σχεδιασμός και αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων κατά την περίοδο 2023-2027» που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη «Πρόοδος Καρπάθου», με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Μιχαήλ Κ. Φελλουζή, στην κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου Konstantinos Palace.
Στο πλαίσιο της ημερίδας αναλύθηκαν από τον κ. Αθανάσιο Πολύδωρο, Οικονομολόγο, Εμπειρογνώμονα ΟΤΑ και Διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα, οι πρόσφατες τάσεις και οι καλές πρακτικές που υπάρχουν σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο σε ότι αφορά τα ζητήματα του στρατηγικού σχεδιασμού, ενώ παρουσιάστηκαν τα χρηματοδοτικά προγράμματα που μπορεί να αξιοποιήσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα ο Δήμος Καρπάθου κατά την επομένη δημοτική περίοδο.
Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Μιχαήλ Κ. Φελλουζής, αφού ευχαρίστησε τους δεκάδες πολίτες που γέμισαν τη συνεδριακή αίθουσα, επισήμανε πως στόχος της ημερίδας που διοργάνωσε η «Πρόοδος Καρπάθου» είναι “να αναδείξει τις προτεραιότητες της παράταξής μας και να συμβάλει στον προβληματισμό των πολιτών για το νέο μοντέλο διοίκησης, οργάνωσης και ανάπτυξης που χρειάζεται ο Δήμος μας, μέσα από ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως αυτό του στρατηγικού σχεδιασμού και της σωστής προετοιμασίας για τη διεκδίκηση χρηματοδοτικών ευκαιριών και προγραμμάτων που παρέχει η προγραμματική περίοδος έως το 2027”.
Παράλληλα, ο κ. Φελλουζής αναφέρθηκε στο όραμα και στους προγραμματικούς άξονες που θα επενδύσει ως δημοτική αρχή η «Πρόοδος Καρπάθου», επισημαίνοντας την ανάγκη “να διορθωθούν τα κακώς κείμενα που υπάρχουν διαχρονικά στο νησί μας και μέσα από συγκεκριμένο πρόγραμμα και προτάσεις να σχεδιαστούν και να υλοποιηθούν έργα ουσίας που θα βελτιώνουν τις υποδομές και την καθημερινότητα των πολιτών όπως και να προωθηθούν παρεμβάσεις που θα αναβαθμίζουν την οργανωτική, διοικητική και επιχειρησιακή λειτουργία του Δήμου μας.”
Τέλος, ο κ. Φελλουζής έκανε γνωστό πως “μόλις ολοκληρωθεί και επίσημα η διαδικασία υποβολής των ψηφοδελτίων και γίνει η ανακήρυξη των συνδυασμών από το Πρωτοδικείο, η παράταξη μας θα παρουσιάσει αναλυτικά το προγραμματικό της πλαίσιο, τις προτάσεις και τις θέσεις μας για την επόμενη ημέρα στο Δήμο Καρπάθου”, προσκαλώντας όλους τους πολίτες σ’ έναν κοινό αγώνα με στόχο την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και τη διαμόρφωση συνθηκών προόδου και ανάπτυξης του Δήμου Καρπάθου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα