Ημερίδα Ανοικτών Ακαδημαϊκών Διαλέξεων 2022 “Γλώσσα, φύλο, γλωσσικός σεξισμός” από το ΚΕΚ Γεννηματάς

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου διοργανώνουν την τρίτη κατά σειρά ημερίδα στο πλαίσιο της διοργάνωσης των “Ανοικτών Ακαδημαϊκών Διαλέξεων 2022” με τίτλο“Γλώσσα, φύλο, γλωσσικός σεξισμός” σε συνεργασία με το τμήμα Μεσογειακών Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και την Πρόεδρο καθηγήτρια Κατερίνα Φραντζή.

Η ημερίδα αυτή είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση των έμφυλων στερεοτύπων που περιβάλλουν καθημερινές αποτυπώσεις του λόγου.
Κλείνοντας τον μήνα που είναι αφιερωμένος στη γυναίκα της εποχής μας, στην γυναίκα που προσφέρει σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, στην γυναίκα που διεκδικεί ίσα δικαιώματα στο Παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Εισηγήτριες της ημερίδας :
. Καθηγήτρια Μαριάνθη Γεωργαλλίδου, Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών, Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Αιγαίου. 
. Υποψ. Διδάκτωρ Ντενίζ Εμινέ Σαρρή-Χασάν, Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών, Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη νέα πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου την Πέμπτη 31 Μαρτίου από τις  6:00 έως 8:00μ.μ. και εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις, Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης στα Δωδεκάνησα», με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης.
Προεγγραφές στην ιστοσελίδα του  ΚΕΚ Γεννηματάς:  www.kek-gennimatas.gr ή στην ηλεκτρονική φόρμα https://forms.gle/FowwPFE73hvkqzXs6
Σε όσους παρακολουθήσουν την ημερίδα θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα