Ίδρυμα κατά της ακροδεξιάς σε Νέα Υόρκη και Αθήνα ιδρύει ο Κασσελάκης

Σκοπός του Center for European Progress είναι να κινητοποιηθούν και οι Έλληνες απόδημοι που ζουν και εργάζονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Ο Στέφανος Κασσελάκης ερχεται να ξαφνιάσει τους πάντες δημιουργώντας ενα Ίδρυμα με την ονομασία Center for European Progress το επόμενο χρονικό διάστημα .

Στόχος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η ενεργοποίηση ολων των προοδευτικών δυνάμεων κατα της ακροδεξιάς.

Το Center for European Progress θα έχει γραφεία στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη προκειμένου να κινητοποιηθούν και οι Έλληνες απόδημοι που ζουν και εργάζονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο όλο εγχείρημα θα συμμετέχουν ακαδημαϊκοί, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων απ’ όλη την Ευρώπη και απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους που βρίσκονται απέναντι από την ακροδεξιά.

Οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι το όλο εγχείρημα ήταν εδώ και αρκετό καιρό στο μυαλό του Στέφανου Κασσελάκη και ότι αποφάσισε να το κάνει πράξη μετά την ραγδαία αύξηση της ακροδεξιάς στις ευρωεκλογές.

Το γραφείο στη Νέα Υόρκη έχει ως στόχο να κινητοποιήσει τους δημοκρατικούς πολίτες των ΗΠΑ και παράλληλα να ενεργοποιήσει όσους Ευρωπαίους ζουν και εργάζονται εκεί.

Το όλο εγχείρημα λένε οι ίδιοι άνθρωποι δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ωστόσο βάσιμα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι στόχος του Στέφανου Κασσελάκη είναι να υπάρξει ένα ευρύ μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων κατα της ακροδεξιάς.

 

ΠηγήParapolitika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα