Ιατρική παρέμβαση προληπτικών εξετάσεων στο Δήμο της Η.Ν. Κάσου

Στις 17 & 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ολοκληρωμένη Ιατρική Παρέμβαση προληπτικών εξετάσεων στους κατοίκους του Δήμου  Η.Ν.Κάσου, στο Π.Π.Ι. Κάσου  με την συμμετοχή της 2ης ΔΥΠΕ, της οφθαλμολογικής κλινικής του Γ.Ν.Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», της καρδιολογικής κλινικής του Π.Ν.Α. «Ιπποκράτειο», της ενδοκρινολογικής κλινικής του Γ.Ν. Α.«Έλενα Βενιζέλου», του Π.Π.Ι. Κάσου, του Κέντρου Υγείας Δραπετσώνας , και του Λιμενικού Σώματος όπου εξετάστηκαν 158 ενήλικες έφηβοι και παιδιά.

Πραγματοποιήθηκε καρδιολογικός και οφθαλμολογικός έλεγχος σε 31 εφήβους και παιδιά , και    δόθηκαν ισάριθμες βεβαιώσεις ΑΔΥΜ για άθληση.  Τα περιστατικά που χρήζουν δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας, παραπέμφθηκαν σε κρατικές δομές υγείας για περαιτέρω διερεύνηση.

Η οργάνωση εκ μέρους του Δήμου Η.Ν.Κάσου και του Π.Π.Ι. Κάσου υπήρξε εξαιρετική όπως χαρακτηριστικά  αναφέρει σχετικό  έγγραφο  της εταιρείας πρόληψης και προαγωγής υγείας “Υγεία για όλους ” που διοργάνωσε την όλη εκστρατεία με απόλυτη επιτυχία .

Συμμετείχαν: Γεώργιος Τρανταλής Καρδιολόγος Γ.Π.Ν.Α. «Ιπποκράτειο», Ιωάννης Κατσιμπρής Οφθαλμίατρος Δ/ντής της Οφθαλμολογικής κλινικής του Γ.Ν.Π. «Ο Άγιος Ανδρέας», Ευτυχία Κούκκου Ενδοκρινολόγος Δ/ντρια της Ενδοκρινολογικής κλινικής του Γ.Ν.Α.«Έλενα Βενιζέλου», Γεώργιος Παπαδομανωλάκης Μ/Γυναικολόγος Κ.Υ. Δραπετσώνας, Εύη Χαραμή Μαία, Κ.Υ. Δραπετσώνας , Εύη Καυκούλα Οδοντίατρος Γ.Ν.Α. «Αλεξάνδρα», Ιωάννης Τραγούλιας, Ειδικευόμενος Οφθαλμολογίας Γ.Ν. Π. «Ο Άγιος Ανδρέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα