Η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Αρχαγγέλου εγκαινίασε τα νέα της γραφεία

"Ήταν μία μεγάλη παράλειψη το ότι δεν εκδόθηκε ψήφισμα από το ΠΑΣΟΚ, γιατί ο Αριστοτέλης Παυλίδης ήταν πάνω από όλα οικουμενικός. Ήταν μια σοβαρή παράλειψη", ανέφερε στον RV η κα Οίκουτα

Τα νέα της γραφεία στον Αρχάγγελο της Ρόδου εγκαινίασε χθες το βράδυ η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Αρχαγγέλου.

«Ήταν μία μεγάλη γιορτή, γιορτή της Δημοκρατίας, παρουσία της μεγάλης πλειοψηφίας των κομματικών στελεχών πρώτης γραμμής», σχολίασε μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τον Τέρη Χατζηιωάννου, η κα Ελευθερία Οίκουτα, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Νότιας Δωδεκανήσου του κόμματος.

Η κα Οίκουτα κλήθηκε παράλληλα να σχολιάσει και το γεγονός ότι δεν εκδόθηκε κανένα ψήφισμα από το ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη απώλεια του Αριστοτέλη Παυλίδη, ενός ανθρώπου που αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στην πολιτική, στα Δωδεκάνησα, στην Ελλάδα και συνεργάσθηκε με το ΠΑΣΟΚ μέσα από τις θέσεις του βουλευτή και Υπουργού.

“Ήταν μία μεγάλη παράλειψη το ότι δεν εκδόθηκε ψήφισμα από το ΠΑΣΟΚ, γιατί ο Αριστοτέλης Παυλίδης ήταν πάνω από όλα οικουμενικός. Ήταν μια σοβαρή παράλειψη”, ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Οίκουτα.

Ν.Π.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα