Η σημερινή επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Νίκου Χαρδαλιά σε Χάλκη και Η.Ν. Κάσο

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Ν. Χαρδαλια υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Φραγκάκης στα πλαίσια της περιοδείας του στην Δωδεκάνησο. Τον Υφυπουργό συνόδευσαν ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης και ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Δημήτριος Βακεντης.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τις διοικήσεις των συγκροτημάτων, των υπηρεσιών και των μονάδων για τις τρέχουσες επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητές τους και συνομίλησε με τα στελέχη, τους οπλίτες θητείας και τους εθνοφύλακες.

Ο Δήμαρχος Χάλκης είχε την ευκαιρία να αναλύσει τα δεδομένα των τελευταίων εξελίξεων στην περιοχή, με τον κ. Χαρδαλια και να τον ευχαριστήσει για την παρουσία του στην Χάλκη και γενικά στο Νότιο Αιγαίο.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΟ

Ο κ. Χαρδαλιάς βρέθηκε και στην Ηρωική Νήσο Κάσο σήμερα. Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψής του Υφυπουργού στο λόχο Κασιωτών Αγωνιστών της Η.Ν. Κάσου τον κ. Χαρδαλία υποδεχτήκαν ο Διοικητής του Λόχου Λεωνίδας Κιουσέντερλης, ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχαλης Ερωτοκριτός, η πρόεδρος του Δ.Σ Νικολέττα Σοφίλα και οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Περσελής, Γιάννης Νικολάου, και Δημήτρης Φραγκούλης .

Σε ένα θερμό κλίμα ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την επίσκεψη του στην ακριτική Η.Ν.Κάσο τόνισε την αμφίδρομη άριστη και αραγή σχέση μεταξύ Στρατού και Δήμου σε τοπικό επίπεδο.

Αναφέρθηκε ακόμα στην αναγκαιότητα τακτικής επίσκεψης στρατιωτικού ή στρατιώτη παιδιάτρου για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, την υπηρέτηση των στρατιωτών με καταγωγή την Η.Ν. Κάσο στο νησί , καθώς επίσης και την αναγκαιότητα φύλαξης του νησιού από θαλάσσης, με την επιστροφή του ταχύπλοου του Λ.Σ δωρεά του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου, που το πρόσφερε για τον σκοπό αυτό στην Η.Ν. Κάσο.

Ο Υφυπουργός με τους επιτελείς που τον συνόδευαν υποσχέθηκαν να εξετάσουν τις παραπάνω προτάσεις , κυρίως αυτές που αφορούν την επίσκεψη του παιδιάτρου και την υπηρεσία της στρατιωτικής θητείας των Κασιωτών στην Η.Ν. Κάσο πράγμα που ήδη γίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα