“Ο,τι μπαίνει στο σώμα μας πρέπει να έχει διατροφική αξία.” Η σεφ Σοφία Ουργαντζίδου μίλησε στον RV και την Νατάσα Ράγιου για τον εκπαιδευτικό της ρόλο σε νεαρούς σεφ, για την σημασία της παραδοσιακής κουζίνας, παρουσίασε συνταγές από όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα την πατρίδα της τον Πόντο και αποκάλυψε τον γαστρονομικό οδηγό…Μισελέν στην Αρχαιότητα. Στην ερώτηση αν γυναίκες ή άντρες είναι οι καλύτεροι σεφ, ανέφερε ότι ο καθένας έχει το ταλέντο και τα μυστικά του αλλά “όλοι οι άντρες μάθανε από μια γυναίκα να μαγειρεύουν”.