Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, 2023

99.5

LIVE

Γιάννης Φλεβάρης: Ευχές για το νέο έτος

 

Η Πρωτοχρονιά με τον υψηλό της συμβολισμό ως νέα αρχή, νέου έτους έρχεται με ελπίδα στον ταραγμένο μας κόσμο που μοιάζει με τοπίο στην ομίχλη.

Την ώρα που κάθε ένας από εμάς περιδιαβαίνει τη Ρόδο, έξω από τα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης, το Εθνικό Θέατρο, την Πλατεία Δημαρχείου, τα ελαφάκια, το ιστορικό κέντρο όπως επίσης τις γειτονιές, την Καλλιθέα, τη Λίνδο, την Ιαλυσό και την Κάμειρο και όλους τους ευλογημένους τόπους του νησιού μας, νιώθει να τον συνεπαίρνει η ενέργεια που εκπέμπει και η αληθινή πίστη να συνεχίσει αυτό το γήινο καράβι που διαπλέει τη Μεσόγειο και το σταυροδρόμι των πολιτισμών τη μεγάλη του πορεία στο χρόνο κερδίζοντας κύμα με κύμα κάθε τι καλύτερο, ωραίο και αυθεντικό.

Σαν ταξιδιώτες του χρόνου όλοι μας, γυρνάμε αυτή την ώρα μια νέα σελίδα στο ημερολόγιο της ζωής μας, του τόπου και της πατρίδας. Το ημερολόγιο γράφει 2023. Οι εικόνες και τα πρόσωπα γύρω μας παράγουν σκέψεις και συναισθήματα.

Η Ρόδος δεν είναι ένας αρχαίος μύθος αλλά πραγματική Ιστορία. Η κοινωνία μας και όλοι όσοι δημιουργούν, χωρίς διαχωρισμούς ή χρώματα δεν αποτελούν μόνο φορέα δημιουργίας και συστατικά του οικοδομήματος της πόλης και του νησιού στον ιστορικό του χρόνο αλλά και φορέα πολιτικού λόγου.

Η δημοκρατία έχει φωνή και ενώνει όσους αγαπάμε τη Ρόδο. Μας φέρνει πιο κοντά. Δεν απομακρυνόμαστε αλλά πλησιάζουμε τον επιθυμητό προορισμό της σύνθεσης των δυνάμεων, της ανανέωσης και της αλλαγής. Η ζωή ως μια διαρκής αποτύπωση ατομικών και συλλογικών δρώμενων μας οδηγεί στο νέο έτος. Καλή χρονιά με υγεία! Αγαπάμε τη Ρόδο!

 

Ιωάννης Στ. Φλεβάρης

Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου

Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα