Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δίπλα στο I.T.F. Junior!

Ελάχιστες μέρες απέμειναν για την έναρξη του I.T.F. Rhodes Cup Junior U18 (από 24 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου) και τα πάντα είναι έτοιμα προκειμένου η Ρόδος και ο Ρ.Ο.Α. να φιλοξενήσουν τη μεγάλη αυτή διοργάνωση. Μαζί με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α., τα αυριανά αστέρια του ελληνικού τένις έρχονται στη Ρόδο με στόχο τη διάκριση αλλά και για να βάλουν τις βάσεις για μία σπουδαία καριέρα. Για μία ολόκληρη εβδομάδα, η καρδιά του τένις θα χτυπάει και πάλι στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α., σε μία διοργάνωση που θα διεξαχθεί για τέταρτη φορά στη Ρόδο και θα αποτελέσει διαφήμιση για το νησί.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ
Για μία ακόμη χρονιά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι δίπλα σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείψει και από το I.T.F. Rhodes Cup Junior U18, το οποίο θα διεξαχθεί από 24 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης. Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Νίκος Νικολής και όλο το επιτελείο της Περιφέρειας από την πρώτη στιγμή στηρίζουν την προσπάθεια του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, με μία διοργάνωση, η οποία θα προβάλει τη Ρόδο σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα