Παππάς: Η Κυβέρνηση προχωρά με συνέπεια, συνέχεια, σταθερότητα – 5,5 δισ. για τη στήριξη των πολιτών

Μέσα σε τρεις λέξεις, συνέπεια, συνέχεια, σταθερότητα, ο Πρωθυπουργός, χθες το απόγευμα στην ομιλία του ,στη ΔΕΘ, συνόψισε την νοοτροπία αλλά και την πορεία της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Το εθνικό στοίχημα, συνεχίζει να διαπέρνα το χρόνο , μέσα από τις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Η Ελλάδα, να είναι μια χώρα ελεύθερη, κυρίαρχη και ανεξάρτητη. Και οι πολίτες της να ευημερούν και να απολαμβάνουν τα αγαθά της Δημοκρατίας.

Η Ελληνική Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατανοώντας τις διεθνείς συγκυρίες, εξήγγειλε μια σειρά μέτρων για την στήριξη των Ελλήνων και Ελληνίδων πολιτών. Ένα πακέτο, 5,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, με βασικούς άξονες, την οικονομία, την υγεία αλλά και την παιδεία. Κοντά στους νέους, δίπλα στους πολίτες.

Για ακόμα, μια φορά η Ελληνική Κυβέρνηση, παρά τις παγκόσμιες αλλαγές και δυσκολίες, δεν μένει άπραγη αλλά συνεχίζει μπροστά, αντιμετωπίζοντας τις συγκυρίες με δυναμικότητα, σχέδιο αλλά και ελπίδα για το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα