Η οικογένεια Lemke από τη Γερμανία εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στην τοπική κοινωνία της Ρόδου (video)

Ήταν από τους πρώτους επισκέπτες της Νότιας Ρόδου που χρειάσθηκε να μετακινηθούν σε άλλο χώρο, λόγω της εκκένωσης του ξενοδοχείου από τη φωτιά

Η οικογένεια του Andreas και της Katharina Lemke από τη Γερμανία, με τις δύο τους κόρες Josefine και Amelie, εκφράζουν προς τη δημοσιογράφο του Real Voice 99.5, Νατάσα Παμπρή, την ευγνωμοσύνη τους προς την τοπική κοινωνία της Ρόδου για τη βοήθεια που τους προσέφερε, όταν και χρειάσθηκε να απομακρυνθούν από το ξενοδοχείο Lindos Princess στη Νότια Ρόδο, όπου έκαναν τις διακοπές τους, λόγω της μεγάλης φωτιάς που και της εκκένωσης της μονάδας.

Αρχικά η τετραμελής μεταφέρθηκε για κάποιες ώρες στο κλειστό γήπεδο του Βενετοκλείου στην πόλη της Ρόδου και από κει μεταφέρθηκαν και φιλοξενήθηκαν για δύο βράδια σε διαθέσιμη σουίτα του ξενοδοχείου Grande Albergo delle Rose, στο Καζίνο της Ρόδου, με πλήρη διατροφή και μετακίνηση προς το αεροδρόμιο της Ρόδου Διαγόρας για την πτήση επιστροφής σήμερα προς τη χώρα τους, όπως επίσης και άλλες οικογένειες.

Εύχονται στο μήνυμά τους να σταματήσει η φωτιά που κατακαίει τη Ρόδο για όγδοη μέρα και ευχαριστούν όσους τους παρείχαν βοήθεια αυτές τις δύσκολες ώρες που και οι ίδιοι βίωσαν μέσα στον πύρινο εφιάλτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα