Η μουσική στην οικογένεια με την Παιδική Χορωδία του δήμου Ρόδου

Από τον δημοτικό οργανισμό πολιτισμού και αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) εκδόθηκε η  ανακοίνωση:

Αγαπητοί γονείς δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να γνωρίσουν την ομορφιά της μουσικής μέσα από την συμμετοχή τους στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ.
Στα μαθήματα-πρόβες της Παιδικής Χορωδίας Δήμου Ρόδου, μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας από 5 έως 11 χρονών. Κι εσείς, οι ΓΟΝΕΙΣ, μπορείτε να παίρνετε μέρος σ’ αυτά τα μαθήματα… είναι σχεδόν υποχρεωτικό! Ναι, βέβαια! Γιατί έτσι ότι βιώνεται στα μαθήματα, μεταφέρεται στο σπίτι! Γιατί έτσι γίνεστε «δάσκαλοι» και «συμπαίκτες» των παιδιών σας. Γιατί έτσι πραγματώνεται το πνεύμα του μουσικοπαιδαγωγικού προγράμματος, «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», όποια μορφή κι αν έχει αυτή.

Τα μαθήματα γίνονται (χωρίς δίδακτρα), στην αίθουσα των Δημοτικών Χορωδιών που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο, κάθε Σάββατο. Επιλέγετε ένα από τα παρακάτω δύο τμήματα: Α! τμήμα: 12 το μεσημέρι με 12.35μμ και Β! τμήμα: 6.15μμ – 6.50μμ.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από τον διδάσκοντα κύριο Γιώργο Σακελλαρίδη, στο τηλ. 697 6968055 ή μέσω messenger στην σελίδα: «Γιώργος Σακελλαρίδης Μουσική Παιδαγωγική».

Η όλη δράση πραγματοποιείται με την αναγνώριση του Δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη και του προέδρου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Τέρη Χατζηιωάννου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα