Η Λίνδος εκπέμπει SOS: Κραυγή αγωνίας από τον Πρόεδρο Βαλάντη Λάμπη

Κραυγή αγωνίας εξέπεμψε μιλώντας στον Real Voice ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λίνδου Βαλάντης Λάμπης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο οικισμός εκπέμπει SOS, λόγω της έλλειψης υπαλλήλων Καθαριότητας, αφού το δημοφιλέστερο τουριστικό σημείο του νησιού, με επισκεψιμότητα 6.000 επισκεπτών ημερησίως, βρίσκεται υποστελεχωμένο με μισό σαρωτή, έχοντας αφεθεί στο έλεος -όπως είπε- ενώ η τουριστική σεζόν ξεκίνησε από τον Μάρτιο. Ο κ. Λάμπης εξακόντισε τα βέλη του και κατά Αντιδημάρχων, οι οποίοι προβάλλονται για να εισπράξουν τα εύσημα στα καλά και εξαφανίζονται στα κακώς κείμενα, σημειώνοντας μάλιστα ότι η Λίνδος βρίσκεται στο χειρότερο σημείο, ενώ αφέθηκαν στην τύχη τους και τα ορεινά χωριά, όπως τα Λάερμα, η Πυλώνα και η Λάρδος.

της Νατάσας Παμπρή

“Προσπαθούμε με πολύ κόπο και δουλειά, αλλά η Λίνδος εκπέμπει SOS. Δεν μου στέλνουν εργαζόμενους για την Καθαριότητα, όπως μου έχουν υποσχεθεί και εγώ δεν έχω καμία αρμοδιότητα πάνω σ’ αυτό. Είμαι με μισό υπάλληλο εδώ κι ένα μήνα, με 6.000 τουρίστες να περνάνε από τη Λίνδο. Εδώ και ένα μήνα μου υπόσχονται 2 υπαλλήλους, αλλά δεν βλέπω κανένα σαρωτή (εργαζόμενο με σκούπα). Όλα τα έχουμε αφήσει στο έλεος! Άνθρωποι εθελοντικά έρχονται να σκουπίσουν, αλλά μέχρι πότε; Στο χειρότερο σημείο της είναι η Λίνδος”, υπογράμμισε, ενώ σημείωσε ότι με μισθό 680 ευρώ, όπως προβλέπεται στη σύμβαση και σε συνθήκες καύσωνα με θερμοκρασίες 45 βαθμούς Κελσίου, δεν πρόκειται να πάει κανείς να δουλέψει.

Στα καλά όλοι οι Αντιδήμαρχοι τρέχουν να φωτογραφηθούν και στα κακώς κείμενα επιρρίπτουμε ευθύνες στην Δημοτική Κοινότητα και στην καθημερινότητα του πολίτη.

“Προσπαθούμε να μπαλώσουμε χιλιάδες τρύπες, Απρίλιο είχαμε τρομερή αύξηση της επισκεψιμότητας, έκανα τεράστια υπομονή από τον Μάρτιο και πέρασε τόσο διάστημα για να έχω μισό σαρωτή. Και δεν είναι μόνο η Λίνδος. Είναι και τα Λάερμα και η Λάρδος και η Κάλαθος. Αφήσαμε πίσω τα ορεινά χωριά. Η κατάσταση είναι τραγική και έχει ξεφύγει παντελώς. Εγώ δεν τα ακυρώνω όλα, αλλά δε μπορεί να προσπαθούμε εμείς να βρούμε λύση και ανταπόκριση να μη βρίσκουμε.

Επίσης να προσθέσω ότι υπάρχει σύμβαση, αλλά δεν δέχεται κανείς να έρθει να δουλέψει για 680 ευρώ στους 45 βαθμούς Κελσίου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα