Η Κως στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης

Σειρά επαφών, με Τour Operators και ΜΜΕ της Ολλανδίας, για την προβολή και ανάδειξη της σύγχρονης Κω, πραγματοποιεί αντιπροσωπεία του Δήμου Κω, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, που εκπροσωπεί το νησί μας στην κορυφαία διεθνή τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης “Vakantiebeurs”.

«Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε, στους επαγγελματίες και το ταξιδιωτικό κοινό, την συνολική εμπειρία του προορισμού «Κως», ως έξυπνη επιλογή όλο το χρόνο, στοιχείο που συνοδεύει κάθε ενέργεια προβολής του νησιού μας σε Ελλάδα και εξωτερικό» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Σέβη Βλάχου, υπογραμμίζοντας ότι «…οι επαφές στη Ολλανδία εντάσσονται στη στρατηγική επιδίωξη της Κω, να αναδείξει τις δυνατότητες εναλλακτικού τουρισμού στο νησί μας, προσελκύοντας επισκέπτες υψηλών εισοδημάτων και σε περιόδους χαμηλής επισκεψιμότητας. Ο σχεδιασμός μας, για ποδηλατικό τουρισμό όλο το χρόνο, υπηρετεί αυτό το στόχο».

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκαν επαφές με περισσότερους από 20 εκδότες και δημοσιογράφους, από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ολλανδίας, όπως: Marie Claire, Telegraaf, Metro, Griekenland, Nos, Nautique, Grazia.

Επίσης, σημαντικές απευθείας συναντήσεις, με κορυφαίους Tour Οperators αλλά και Travel Agents, που ειδικεύονται στον θεματικό τουρισμό (πολιτιστικό, γαστρονομικό, οινοτουρισμό) και σε outdoor activities, όπως: TUI, Sunweb, FTI, Karins Choice, AndOlives, We Fly Cheap, Prijsvrij, αλλά και αεροπορικές εταιρείες, όπως: Condor, Skyexpress, Corendon.

Οι επαφές του Δήμου Kω πραγματοποιήθηκαν μέσω της εταιρείας τουριστικού μάρκετινγκ CK Strategies.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα