Η καρδιά του ποδηλάτου χτυπάει στη Ρόδο: 552 αθλητές, ομάδες από 21 χώρες και επαγγελματίες ποδηλάτες από 30 χώρες στο νησί

Στη Ρόδο χτυπάει η καρδιά του ποδηλάτου: 552 Αθλητές, ποδηλατικές ομάδες από 21 χώρες και επαγγελματίες ποδηλάτες από 30 χώρες, στη Ρόδο σε τρεις διεθνείς αγώνες.

Από τις 4 Μαρτίου που ξεκίνησαν, έως τις 19 Μαρτίου, “Rhodes GP”, “International Tour of Rhodes” και “Visit South Aegean Islands” που έχουν την σφραγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας UCI και την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Μετά το “Visit South Aegean Islands” 2.2 UCI cat τo διήμερο Σάββατο & Κυριακή 4 & 5 Μαρτίου 2023,  το Rhodes GP by Culture & Sports Organization 1.2 UCI Cat στις 11 Μαρτίου, έρχεται και το International Tour of Rhodes 16-19 Μαρτίου 2023.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, σε δήλωσή του επισημαίνει:

7th Rhodes International Cycling Event: 552 Αθλητές, Ποδηλατικές Ομάδες από 21 χώρες και Επαγγελματίες Ποδηλάτες από 30 χώρες. Από τις 4 Μαρτίου που ξεκίνησαν, έως τις 19 Μαρτίου, σε τρείς διεθνείς αγώνες, “Rhodes GP”, “International Tour of Rhodes” και “Visit South Aegean Islands” που έχουν την σφραγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας UCI και την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας που, ορθά, πίστεψε και έβαλε πλάτη στο όνειρο των ανθρώπων του Ποδηλατικού Ομίλου Ρόδου “Ροδήλιος”.

Τηλεοπτική κάλυψη διεθνής, απευθείας μεταδόσεις μέσω live streaming στην παγκόσμια ποδηλατική κοινότητα και για 15 ημέρες ένας τόπος αποδεικνύει στην πράξη πως μπαίνει στον παγκόσμιο χάρτη αθλητικών διοργανώσεων όταν αφήσει τα λόγια και περάσει στην σκληρή δουλειά.

Ναι, είναι όταν δουλεύεις με σοβαρότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό, έρχονται και τα αποτελέσματα. Νησιά-ραντεβού διεθνών, και ειδικά επαγγελματιών, αθλητών και διοργανώσεων, γίνονται μόνο όσα σηκώνουν τα μανίκια και κτίσουν επίμονα και χρόνο-χρόνο την αξιόπιστη εικόνα τους ✌️

Συγχαρητήρια στον “Ροδήλιο”. Μας έκανε περήφανους και αποδείχθηκε άξιος της εμπιστοσύνης μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα