Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου συγχαίρει το Lindos Blu για την ανάδειξή του ως καλύτερο ξενοδοχείο παγκοσμίως

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου για την παγκόσμια διάκριση του Lindos Blu.

Αναλυτικά:

Σύσσωμο το Διοικητικό μας Συμβούλιο, εκφράζουμε τα θερμά μας Συγχαρητήριαστο Μέλος μας Lindos Blu, Luxury Hotel & Suites, για την τόσο σημαντική βράβευση ως το Καλύτερο Ξενοδοχείο Παγκοσμίως!!! στα TUI Global Hotel Awards 2023.

Ο τουριστικός κολοσσός της TUI δείχνει πως αναγνώρισε τη τεράστια προσπάθειά σας, αναδεικνύοντάς σας πρώτους, με τις εξαιρετικά υψηλές βαθμολογίες ικανοποίησης των πελατών, αλλά και την αδιάκοπη δέσμευσή σας στη βιωσιμότητα.

Μόνο υπερηφάνεια και θαυμασμό αισθανόμαστε όλοι μας στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, για τις οικογένειες κ.κ. Καλλιουδάκη & Ροδίτη, και ιδιαιτέρως, για τον Εντεταλμένο μας Αντιπρόεδρο & Μέλος του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κώστα Καλλιουδάκη, καθώς η αναγνώρισή σας αυτή σε παγκόσμιο επίπεδο, αποδεικνύει περίτρανα πως η Ροδίτικη Ξενοδοχία έχει τέτοια μεγάλη δύναμη, να πρωταγωνιστεί, ειδικά εν μέσω δύσκολων συγκυριών.

Αναμφίβολα εκφράζουμε πολλά συγχαρητήρια και στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών, και που γίνονται οι άγνωστοι ήρωες και ηρωίδες του τουριστικού θαύματος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα