Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δωδ/σου συγχαίρει το 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου

Συγχαρητήρια επιστολή προς το 3ο Γενικό Λύκειο Ρόδου απέστειλε η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δωδεκανήσου, για τη συμμετοχή του σχολείου στο διαγωνισμό CanSat in Greece, που αφορούσε την κατασκευή και εκτόξευση πυραύλου μεταφέροντας έναν πειραματικό δορυφόρο.

Αναλυτικά αναφέρουν:

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τη συμμετοχή του σχολείου σας στον διαγωνισμό CanSat in Greece, που αφορούσε την κατασκευή και εκτόξευση πυραύλου μεταφέροντας έναν πειραματικό δορυφόρο.

Η συμμετοχή σας σε αυτό το εγχείρημα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς προάγει την γνωριμία με τις θετικές επιστήμες και την προώθηση των νέων τεχνολογιών στους μαθητές σας με στόχο ένα καλύτερο αύριο.

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δωδεκανήσου η οποία υιοθετεί πάντα όλες τις νέες τεχνολογίες σε θέματα συναφή με τηλεπικοινωνίες – κατασκευή & λειτουργεία κεραιών σας ενημερώνει ότι είναι ανοικτή σε κάθε εκπαιδευτική επίσκεψη γυμνασίων και λυκείων της περιοχής μας.

 

Ο πρόεδρος

Βασιλειάδης Παντελής

(SV5AZP)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα