Η Ελ Φτακλάκη εκπροσώπησε τον Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Ρόδο

Στον εορτασμό της εθνικής παλιγγενεσίας της «25ης Μαρτίου 1821» συμμετείχε η Ελευθερία Φτακλάκη, πολιτευτής και Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής/ΠΑΣΟΚ ως εκπρόσωπος του Προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη.

Αναλυτικότερα, η κα Ελ.Φτακλάκη, την Παρασκευή 25η Μαρτίου 2022 συμμετείχε στην επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Ρόδου, εν συνεχεία κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη, στο Βωμό της Πατρίδας και παρακολούθησε την παρέλαση.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, η κα Φτακλάκη προέβη στην εξής δήλωση:

«Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ως Έθνος, ως κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την Αναγέννηση, την Ανεξαρτησία και την ψυχή του ελληνικού Έθνους!

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου  μας γεμίζει με υπερηφάνεια και πίστη για να ανταποκριθούμε στα προστάγματα της εποχής μας.

Ας εμπνευστούμε από τον συμβολισμό της ελληνικής επανάστασης, διατηρώντας αναλλοίωτη την ιστορική μνήμη και αδήριτη την ανάγκη για ελευθερία, ισότητα και αδελφότητα.

Ας εμπνευστούμε από το αποτέλεσμα μίας συλλογικής προσπάθειας, όπου μερικές χιλιάδες Έλληνες κατάφεραν ενωμένοι να τα βάλουν με μία αυτοκρατορία και να πετύχουν αυτό που έμοιαζε αρχικά ακατόρθωτο.

Ας εμπνευστούμε από τους αγώνες και την αυτοθυσία των προγόνων μας, αποδίδοντας φόρο τιμής στους αγωνιστές που άφησαν ανεξίτηλο το αποτύπωμα τους.

Ας εμπνευστούμε από τα λόγια των ποιητών, των διανοητών, των καλλιτεχνών και όλων αυτών που με το έργο τους κατέγραψαν τον παλμό της εποχής, τις αξίες και τα ιδανικά που διαπότισαν την ελληνική επανάσταση.

Σήμερα, ας ενωθούμε οι πανταχού Έλληνες και Ελληνίδες με πίστη στην πατρίδα μας και στα ιδανικά μας, στέλνοντας σε όποιους μας απειλούν το μήνυμα, πως η Ελλάδα δεν υποδουλώνεται, δεν τεμαχίζεται, δεν παζαρεύεται!!!»

Χρόνια πολλά Ελλάδα️

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα