Η διεκδίκηση για τη στελέχωση του Νοσοκομείου και το θέμα της ιδιωτικοποίησης των ΔΕΥΑ, στο Δ.Σ. Κω

Με δύο “καυτά” θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 20 Μαρτίου το Δημοτικό Συμβούλιο Κω στις 6 το απόγευμα.

Πρώτο θέμα με εισηγητή τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά είναι η έκδοση ψηφίσματος για τη διεκδίκηση κάλυψης των κενών θέσεων ιατρών στο Νοσοκομείο και δεύτερο η λήψη απόφασης για την απόσυρση του Νομοσχεδίου σύστασης της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων που οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση των Δ.Ε.Υ.Α.

Αναλυτικά η πρόσκληση του Δ.Σ.

Σας προσκαλούμε σε ειδική μεικτή συνεδρίαση (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, στην αίθουσα συνεδριάσεων του, στις 20 Μαρτίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 4954/2022 (ΦΕΚ 136/9-7-2022, Τεύχος Πρώτο), με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Ψήφισμα για τη διεκδίκηση κάλυψης των κενών θέσεων ιατρών στο Νοσοκομείο της Κω (Εισηγητής: Δήμαρχος Κω, κ. Νικηταράς Θεοδόσιος).

2. Λήψη απόφασης για την απόσυρση του Νομοσχεδίου σύστασης της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (Ρ.Α.Α.Ε.Υ.), που οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση των Δ.Ε.Υ.Α. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΥΑΚ, κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρός).

 

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Διονυσία Τελλή – Τσιμισίρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα