Η Χρύσα Καραγιάννη θα κρατήσει την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα και όχι ο Αλέξης Τσίπρας (audio)

Όπως η ίδια δήλωσε στον Real Voice 99.5, μετά τη διαβεβαίωση που έλαβε - Είναι πολλές οι αιτίες της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχθηκε η νεοεκλεγείσα Βουλευτής Δωδεκανήσου του κόμματος

Η Χρύσα Καραγιάννη κρατάει την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα και όχι ο Αλέξης Τσίπρας, που τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου, μετά τη διαβεβαίωση που έλαβε, όπως η ίδια δήλωσε στον Real Voice 99.5 και στους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή, στην εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα”.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν υποψήφιος σε τρεις εκλογικές Περιφέρειες, όπως κάθε πολιτικός αρχηγός και τέθηκε επικεφαλής των ψηφοδελτίων στα Δωδεκάνησα (για να τιμήσει τον αείμνηστο Βουλευτή Νεκτάριο Σαντορινιό), στην Α’ Πειραιώς και στις Σέρρες. Η κα Καραγιάννη επισήμανε ότι έλαβε τη σχετική διαβεβαίωση από τα κεντρικά του κόμματος, ότι η ίδια θα κρατήσει τη βουλευτική έδρα της Δωδεκανήσου και είναι η μοναδική βουλευτής που εκλέγεται από το ΣΥΡΙΖΑ στο νομό.

«Έχουμε σοκαρισθεί και απογοητευθεί από το εκλογικό αποτέλεσμα», ανέφερε μιλώντας στο σταθμό μας η Χρύσα Καραγιάννη, παραδεχόμενη τη συντριπτική ήττα του κόμματος της στις εκλογές της Κυριακής 21ης Μαΐου.

Η νεοεκλεγείσα Βουλευτής που κατήλθε για πρώτη φορά στις εκλογές και συγκέντρωσε 4.865 ψήφους στο καταμετρημένο 93,03% των καταμετρημένων σταυρών προτίμησης, σχολίασε ότι δεν αποποιείται ο ΣΥΡΙΖΑ των ευθυνών του: “Είναι πολλοί οι λόγοι του εκλογικού αποτελέσματος για τον ΣΥΡΙΖΑ και της μεγάλης απώλειας των ποσοστών του. Στις βασικές αιτίες είναι ότι εμείς είχαμε τη Δικαιοσύνη των πολιτών και στήριξης των πολιτών, ενώ από την άλλη είχαμε να αντιμετωπίσουμε το κυβερνών κόμμα με την παροχή των οικονομικών βοηθημάτων που ο κόσμος θεώρησε ότι βοηθήθηκε από τα pass κλπ”, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται ότι αύριο θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για να αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα και να δει τις επόμενες κινήσεις για το δεύτερο γύρο των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Νατάσα Παμπρή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα