Γιώργος Λεονταρίτης: «Εκσυγχρονίζουμε το θεσμό της Περιφέρειας Δίνουμε περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης στους υπαλλήλους»

Από το γραφείο τύπου του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Ε. Λεονταρίτη εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
Με την πρόταση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – ο οποίος παρά τις αλλαγές που έχουν υπάρξει σε ανθρώπινο δυναμικό δεν είχε προσαρμοστεί ποτέ στις σημερινές ανάγκες του θεσμού – αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες προς τους πολίτες και δίνουμε περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης στους υπαλλήλους μας.
Με αίσθημα ευθύνης αντιμετωπίζουμε το νησιωτικό σύμπλεγμα του Νοτίου Αιγαίου.
Συνεχίζουμε με το ίδιο διοικητικό μοντέλο που έχει θεσπιστεί νομοθετικά, αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς τους πολίτες και στήριξη του δικαιώματος εξέλιξης των υπαλλήλων μας.
Οι αιτιάσεις από ορισμένες παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων περί αιφνιδιασμού τους, δεν ευσταθούν.
Το Σχέδιο Τροποποίησης του Οργανισμού έχει γνωστοποιηθεί στους Συλλόγους Υπαλλήλων από την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 και θα τεθεί προς ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο στη Συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024.
Γίνεται από όλους αντιληπτό ότι ο χρόνος κατάθεσης τυχόν παρατηρήσεων και προτάσεων είναι υπεραρκετός και αναμένουμε να κατατεθούν. Εφόσον οι παρατηρήσεις είναι σύννομες δεν έχουμε καμία αντίρρηση να τις ενσωματώσουμε.
Η πρόοδος και η ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας και η ισότιμη αντιμετώπιση όλων των νησιωτών ήταν και παραμένουν ο γνώμονας όλων των αποφάσεών μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα