Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Γιώργος Χατζημάρκος: Ξεκίνησε το έργο κατασκευής δικτύων αποχέτευσης στη Σύμη

Ξεκίνησε το έργο κατασκευής δικτύων αποχέτευσης στη Σύμη.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει ότι «αναλάβαμε το πολύ μεγάλο βάρος της ωρίμανσης, της χρηματοδότησης, της δημοπράτησης και της κατασκευής του Βιολογικού και των Δικτύων του, που ήταν όνειρο των κατοίκων της επι δεκαετίες”.

Και προσθέτει:

Κάθε έργο κρύβει την δική του δυσκολία, αλλά τα δίκτυα αποχέτευσης είναι σίγουρα ξεχωριστά. Είναι δε και τα λιγότερο δημοφιλή έργα λόγω της μεγάλης αναστάτωσης που προκαλούν στην ζωή των κατοίκων της περιοχής όπου κατασκευάζονται.
Και σε αυτά τα έργα, η Περιφέρεια μας δείχνει την ίδια “άγνοια κινδύνου” που επιδεικνύει σε όλες τις αναγκαίες για την ζωή μας παρεμβάσεις και αναλαμβάνει την υλοποίηση τους παρά το γεγονός οτι δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες μας.
Τώρα που το έργο επιτέλους ξεκίνησε, είμαστε σίγουροι οτι σύντομα θα ξεκινήσει και η περίοδος των καταγγελιών για την αναστάτωση απο το σκάψιμο. Εχοντας υλοποιήσει αρκετά έργα αποχέτευσης για λογαριασμό Δήμων μας, καταλάβαμε πλέον πολύ καλά γιατί οι οικισμοί μας δεν έχουν δίκτυα.

Οι “σοφοί” της Αυτοδιοίκησης, αυτά τα απέφευγαν γιατί έχουν πολιτικό κόστος.
Εμείς αντέχουμε 💪

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα