Γιώργος Χατζημάρκος στον RV: Γιατί στηρίζω τον Κυριάκο (video+audio)

«Στηρίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είναι ο άνθρωπος που ήταν πάντα εκεί και στις πολύ δύσκολες στιγμές. Οποτεδήποτε χρειάστηκαν κάτι τα νησιά μας, ήταν στο πλευρό μας"

«Στηρίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είναι ο άνθρωπος που ήταν πάντα εκεί και στις πολύ δύσκολες στιγμές. Οποτεδήποτε χρειάστηκαν κάτι  τα νησιά μας, ήταν στο πλευρό μας. Όλα αυτά που έχουμε πετύχει δεν τα έχουμε πετύχει μόνοι μας».

Αυτό δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος σε συνέντευξή  του νωρίτερα σήμερα στη Νατάσα Ράγιου και την εκπομπή Real Blonde, στέλνοντας ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει των Ευρωεκλογών της Κυριακής, καλώντας τους πολίτες να εμπιστευθούν τη Νέα Δημοκρατία και τους υποψηφίους της.

Ο κ. Χατζημάρκος τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό για έναν πολιτικό να είναι ευθύς απέναντι στους πολίτες και για τις πολιτικές του πεποιθήσεις, σημειώνοντας παράλληλα ότι από την θεσμική του  θέση  έχει συνεργαστεί πολύ καλά με όλες τις κυβερνήσεις , στα χρόνια που είναι Περιφερειάρχης είτε αυτές ήταν κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας είτε ήταν η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Σημειώνοντας ότι η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη χαρακτηρίζεται από λογική και ρεαλισμό, ανέφερε: « Το λέω δημόσια. Δεν κρύβω τίποτα. Είμαι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έχω τις πεποιθήσεις μου, την ταυτότητά  μου , την προσωπικότητά μου, τους φίλους μου. Όμως ως Περιφερειάρχης κάνω τη δουλειά μου και στέλνω σε όλες τις κυβερνήσεις  το μήνυμα , αν είστε εντάξει απέναντι στα νησιά μας , είμαστε κι εμείς εντάξει απέναντί σας. Και ως Οργανισμός και  ως πρόσωπο».

 

 

Ο Γιώργος Χατζημάρκος στη συνένετυξή του στον RV αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας, όπως το πολυσυζητημένο θέμα της αποχής στις ευρωεκλογές, τον τουρισμό, τα καινοτόμα προγράμματα αειφορίας, την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και γενικότερα για τα έργα που υλοποιούνται στα νησιά ασχέτως του αν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας ή όχι.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα