Γιώργος Χατζημάρκος: Οι 96 απο τις 198 “απάτητες παραλίες”, που θεσπίστηκαν χθες, βρίσκονται στην Περιφέρειά μας

Οι 96 απο τις 198 “απάτητες παραλίες”, που θεσπίστηκαν χθες, βρίσκονται στην Περιφέρειά μας και αυτό μας δίνει την χαρά της προόδου στο ζήτημα της προστασίας της προσωπικότητας και της ταυτότητας των νησιών μας, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, από αφορμή τη χθεσινή ΚΥΑ.
Συγκεκριμένα, αναφέρει:
“Οι “Απάτητες Παραλίες” θεσπίστηκαν φέτος με τον νόμο 5092/24 και χθές ανακοινώθηκαν απο τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος οι 198 παραλίες της χώρας μας που εντάχθηκαν στο σχετικό πλαίσιο προστασίας.Οι 96 απο τις 198 “απάτητες παραλίες”, που θεσπίστηκαν χθές, βρίσκονται στην Περιφέρεια μας και αυτό μας δίνει την χαρά της προόδου στο ζήτημα της προστασίας της προσωπικότητας και της ταυτότητας των νησιών μας.
Το περιβάλλον έχει βρεθεί στην κορυφή του διεθνούς ενδιαφέροντος και αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση της διεθνούς κοινότητας.
Για εμάς, στο Νότιο Αιγαίο, τα ζητήματα του περιβάλλοντος είναι ευκαιρίες ανάληψης πρωτοβουλιών, δράσης και παραγωγής έργου και προόδου. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται ένα ευρύ φάσμα πρωτοβουλιών μας και έχουμε τοποθετήσει τον πήχη στην πιο ψηλή θέση που βρέθηκε ποτέ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα