Γιώργος Χατζημάρκος: Μία ακόμη χρονιά πρόκληση – Ξεκίνησε η τουριστική σεζόν στη Ρόδο

Ξεκίνησε σήμερα η τουριστική σεζόν στο νησί της Ρόδου, με τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» και ήδη έχουν ανοίξει οι πρώτες ξενοδοχειακές μονάδες για την φιλοξενία των τουριστών.

Όπως έγραψε από την Παρασκευή ο Real Voice σε εκτενές ρεπορτάζ, για σήμερα έχουν προγραμματιστεί συνολικά εννέα πτήσεις. Το πρώτο αεροσκάφος από το εξωτερικό τροχοδρόμησε στη Ρόδο από Γερμανία και συγκεκριμένα από τη Φρανκφούρτη, με την εταιρία “Super Transport”. Λίγες ώρες αργότερα, στις 12.50 η επόμενη άφιξη από το Μπριστολ (Αγγλία) με την Easy Jet, στις 16.55 η Ryanair από Μπεργκαμο (Ιταλία) και έπονται οι εξής πτήσεις μέσα στην ημέρα: 18.55 Ryanair από Stansted (Λονδίνο), 19.15 Ryanair από Charleroi (Βέλγιο), 20.15 Ryanair από Μάντσεστερ (Αγγλία), 21.35 Ryanair από East Midlands (Αγγλία), 22.05 Easy Jet από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ (Αγγλία) και τέλος μία ακόμη πτήση στις 23.00 της Ryanair από Μπολόνια (Ιταλία).

Συνολικά, αναμένονται 38 τσάρτερ τις ημέρες του Μαρτίου ενώ αρκετές είναι και οι προγραμματισμένες πτήσεις για τον Απρίλιο.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος στο μήνυμά του για το άνοιγμα της σεζόν δήλωσε χαρακτηριστικά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Με το δεξί !

Υποδεχόμενοι σήμερα τις πρώτες διεθνείς πτήσεις στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Τους πρώτους, απευθείας, διεθνείς επιβάτες της σεζόν του 2022.

Μια ακόμη χρονιά-πρόκληση, όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλο τον κόσμο.

Αβεβαιότητα και αγωνία κυριαρχεί στην παγκόσμια οικονομία και κοινωνία, αλλά τώρα ξεκινά η δική μας μάχη. Ο αγώνας να κερδίσουμε την καρδιά των επισκεπτών μας, να γίνουν η ζωντανή διαφήμιση μας.

Αντέξαμε και στα πολύ πιο δύσκολα, είμαστε έτοιμοι και εκπαιδευμένοι.

Καλή τουριστική περίοδο, ας δώσουμε όλοι το πιο ζεστό χαμόγελο μας και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τουριστικές κορυφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα