Γιώργος Αυτιάς στον RV: Μεταναστευτικό, Κοινή Αγροτική Πολιτική, Άμυνα και Καθημερινότητα του πολίτη είναι το τετράπτυχο για το οποίο θα πολεμήσω στην Ευρώπη (audio)

Όταν διεκδικείς για την πατρίδα σου, δεν κάνεις διάκριση «αριστερός», «δεξιός» κτλ. Η πρόσκληση του πρωθυπουργού ήταν για μένα εντολή. Πηγαίνω στην Ευρώπη με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος για όλους τους Έλληνες. Έχουμε μάχη στην Ευρώπη, εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις. Στην πηγή. Εκεί πηγαίνεις για την Πατρίδα. Τέλος. Από ένα δισεκατομμύριο να φέρει κάθε ευρωβουλευτής, τελειώσαμε. Εάν με τιμήσει ο λαός, πάω να δώσω μεγάλη μάχη και είμαι πιο έτοιμος και πιο πλήρης από ποτέ.

Καλεσμένος στην εκπομπή «RealKos» με τον Παναγιώτη Ζουζούνη βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ κύριος Γιώργος Αυτιάς, συζητώντας για την υποψηφιότητά του καθώς και τα σημαντικότερα ζητήματα που πρέπει να επικοινωνηθούν στο ευρωκοινοβούλιο και αφορούν τη χώρα μας.

«Η πρόσκληση του πρωθυπουργού ήταν για μένα εντολή. Ξέρω την οικονομία, ξέρω τις ανάγκες της χώρας μας, μπορώ να πετύχω και να φέρω επιτυχίες για την πατρίδα μας. Έζησα τα μνημόνια και τα οικονομικά για τόσα χρόνια και είμαι πιο σίγουρος από ποτέ. Γνωριζω τα προβλήματα της Δωδεκανήσου. Ξέρω ότι το μεταναστευτικό είναι κρισιμο ζήτημα κι αποτελεί για μένα προτεραιότητα. Όταν πας στην ευρωβουλή πας για την πατρίδα. Πας για να προσφέρεις.  Πάω να δώσω τη μάχη μου και είμαι πλήρης. Ξέρω πως να παλέψω για την καθημερινότητα του πολίτη μέσα απ’ αυτή τη νέα προοπτική που με ανανεώνει προσωπικά. Μέχρι σήμερα μπορούσα απλώς να πιέζω για να αλλάξουν κάποια πράγματα. Εάν ο λαός με τιμήσει θα δώσω μεγάλο αγώνα για όλους τους Έλληνες και πάντα με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος. Μεταναστευτικό, Κοινή Αγροτική Πολιτική, Άμυνα και Καθημερινότητα του πολίτη, αποτελούν για μένα το τετράπτυχο για το οποίο θα πολεμήσω», μερικά απ’ όσα δήλωσε ο κ. Αυτιάς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα