Γιάννης Πάππου στον RV: “Σε λανθασμένη πληροφόρηση απέδωσε ο Δ. Καιρίδης τις δηλώσεις του για τη μαύρη εργασία μεταναστών στο νησί” (audio)

Για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του υπουργικού κλιμακίου στη  Ρόδο, μετά και την συνάντηση που έγινε χθες στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Μανώλη Μαρκόπουλο, μίλησε στον Real Voice και την Ρένα Παυλάκη , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Γιάννης Πάππυου.

Ερωτηθείς ο κ. Πάππου αν ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης αν ανακάλεσε για τις πρόσφατες ατυχείς δηλώσεις του που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΔ επισήμανε τα εξής: “Ο κ. Καιρίδης μας διαβεβαίωσε ότι είχε λανθασμένη πληροφόρηση, γι αυτό έγιναν και οι λανθασμένες δηλώσεις από πλευράς του. Δεν πρόκειται να ξαναμπούμε σε τέτοιες περιπέτειες…”. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καιρίδης είχε κάνει δηλώσεις περί μαύρης εργασίας των μεταναστών στη Ρόδο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι οποίοι αφότου έκλεισαν οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αναζητούν τρόπο να φύγουν από το νησί.

Αναφορικά με την αντιμετώπιση του κτιριακού προβλήματος της Αστυνομίας στη Ρόδο, με την ανέγερση κτιρίου εκτός του αστικού ιστού, ο κ. Πάππου σχολίασε επ΄αυτού ότι: “Πρέπει να είμαστε το μοναδικό κέντρο πόλης που βρίσκονται σ΄αυτό οι υπηρεσίες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Πρέπει να γίνει η μετακίνηση των υπηρεσιών από τον κεντρικό ιστό, ώστε αναπνεύσει το κέντρο για να γίνει πολύ φιλικότερο και για τους πολίτες που μένουν στην πόλη, αλλά και για τους επισκέπτες του νησιού. Θα βελτιωθεί και η εικόνα και η καθημερινότητά μας”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα