Γιάννης Παππάς στον RV: Ως Βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου οφείλω μία συγγνώμη για όσα θα μπορούσαν να έχουν γίνει και δεν έγιναν (audio)

"H συγνώμη θα αποκτήσει υπόσταση με πράξεις" δήλωσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου

«Ως Βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου οφείλω μία συγγνώμη  για όσα θα μπορούσαν να έχουν γίνει και δεν έγιναν.Και η συγνώμη θα αποκτήσει υπόσταση με πράξεις. Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να πούμε «ποτέ ξανά», όχι σε μια λογική προεκλογικής διαχείρισης, αλλά της ειλικρινούς προσπάθειας να αλλάξουμε επιτέλους όλα εκείνα που μας πληγώνουν και να οικοδομήσουμε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος”.

Αυτό δήλωσε στο Πρωινό Xpress του Real Voice 99,5, ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Παππάς, σχολιάζοντας το πολιτικό κλίμα όπως αυτό έχει διαμορφωθεί μετά την τραγωδία των Τεμπών.

Ο ίδιος είπε ότι είναι κρίσιμης σημασίας να αποκατασταθεί η σχέση εμπιστοσύνης κοινωνίας και πολιτικής, λέγοντας πώς είναι αδιανόητο η αντιπολίτευση να εκμεταλλεύεται το τραγικό συμβάν για να μπολιάσει με μίσος τα νέα παιδιά.

Όσον αφορά τις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Παππάς είπε ότι οι πολίτες στην κάλπη θα πρέπει να αναλογιστούν όχι μόνο τι έγινε αλλά και τι θα γίνει την επομένη των εκλογών και βάσει αυτού να κάνουν την επιλογή τους, θέτοντας το ζήτημα της κυβερνησιμότητας της χώρας.

Ακούστε τον εδώ:

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα