Για τις γιορτές του Πάσχα οι Ροδίτες επέλεξαν τη… Νότια Ρόδο!

Τι δήλωσε στον RV ο τουριστικός πράκτορας Μ. Παπασάββας

Μειωμένη είναι η κίνηση στα ταξίδια εξωτερικού, αλλά και σε δημοφιλείς προορισμούς της χώρας μας για το Πάσχα, από τους Ροδίτες, καθώς οι πασχαλινές διακοπές φέτος έπεσαν αργά ημερολογιακά.

  • Της Νατάσας Παμπρή

Με δεδομένο ότι άνοιξαν οι τουριστικές επιχειρήσεις, τα ξενοδοχεία, τα καταστήματα εστίασης κλπ., όπου απασχολείται η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού, οι Ροδίτες/σσες θα κάνουν Πάσχα εντός των τειχών, ωστόσο αυξημένη παρατηρείται η ζήτηση στα πασχαλινά πακέτα για πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Νότιας Ρόδου, όπου προσφέρουν υπηρεσίες all inclusive με διαμονή, πλήρη διατροφή με όλα τα πασχαλινά εδέσματα, γλέντι με ζωντανή μουσική από ντόπια συγκροτήματα και άφθονο ποτό ανήμερα του Πάσχα, συνδυάζοντας ξεκούραση λίγων ημερών, χωρίς να έχουν και το κόστος των εισιτηρίων για κάποιον άλλο προορισμό.

«Η κίνηση ήταν μειωμένη λίγο στα πακέτα εξωτερικού, όμως είχαμε αύξηση στα πακέτα διαμονής στο νησί. Επειδή φέτος το Πάσχα έπεσε πολύ αργά, μέσα στη σεζόν και ο κόσμος δουλεύει εδώ στη Ρόδο με τον τουρισμό, είχαμε πακέτα 3ήμερα, 4ήμερα στη Νότια Ρόδο με all inclusive+ πασχαλινά και περίπου 400 άτομα έκλεισαν να πάνε μέσω του γραφείου μας για να απολαύσουν λίγες ημέρες διακοπών», δήλωσε στον Real Voice 99.5 ο τουριστικός πράκτορας Μανώλης Παπασάββας.

«Τώρα οι υπόλοιποι που είχαν την ευκαιρία να αποδράσουν για τις πασχαλινές διακοπές, αγόρασαν πιο πολλοί μεμονωμένα πακέτα προς Κωνσταντινούπολη, Ιταλία, κεντρική Ευρώπη και κάποιοι -λιγότεροι- έκλεισαν και για Αμερική για ατομικό ταξίδι μέσω του γραφείου μας», σημειώνει ο κ. Παπασάββας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα