Γενική διευθύντρια της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου αναλαμβάνει η Δώρα Αναστασιάδη

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής Γενικού Διευθυντή της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και την θέση αυτή αναλαμβάνει από 1 Ιουνίου 2024 η κ. Δώρα Αναστασιαδη

Η κ. Αναστασιάδη είναι έμπειρο στέλεχος στο χώρο του marketing και τουρισμού, έχοντας διατελέσει Διευθύντρια του Περιφερειακού Γραφείου του ΣΕΤΕ Νοτίου Αιγαίου από το 2015 έως το 2020, καθώς και διευθύντρια marketing και δημοσίων σχέσεων της Τράπεζας Δωδεκανήσου.

Έχει συνεργαστεί ως εξωτερικός συνεργάτης με την Ενωση Ξενοδόχων Ρόδου, τον PROTOUR και τον Δήμο Ρόδου στην υλοποίηση αρκετών project που συνέβαλαν στην ενίσχυση του τουριστικού μας προϊόντος και στην προώθηση του τουρισμού στη Ρόδο.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Γιάννης Παπαβασιλείου :

“Βασικοί στόχοι της νέας διοίκησης είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας της Ενωσης Ξενοδόχων Ρόδου, η σύσφιξη των σχέσεων της διοίκησης με τα μέλη και η αποτελεσματικότερη διεκδίκηση θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο και τον τουρισμό της Ρόδου γενικότερα. Η ενίσχυση του δυναμικού της Ενωσης με ένα στέλεχος με την εμπειρια και τις γνωσεις της κ. Αναστασιάδη είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων μας.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα