Γαβριήλ Σακελλαρίδης στον RV:Η Νέα Αριστερά θα είναι η έκπληξη των ευρωεκλογών – Ο κ. Κασσελάκης όντας χορηγός του κ. Μητσοτάκη, απαξιώνει την Αριστερά (audio)

Η Νέα Αριστερά θα είναι η έκπληξη των ευρωεκλογών. Δεν μας αρκεί το 3%. Ερχόμαστε να καλύψουμε ένα μεγάλο κενό και στην Αντιπολίτευση και στην ίδια την Πολιτική. Η Νέα Αριστερά είναι μια μαχητική και αξιόπιστη προοδευτική φωνή, ικανή να αντιπολιτευτεί όπως πρέπει τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κύριο Κασσελάκη, απαξιώνει την αριστερά όντας βασικός χορηγός της Νέας Δημοκρατίας. Αν δεν υπήρχε ο κ. Κασσελάκης, θα έπρεπε ο κ. Μητσοτάκης να τον είχε εφεύρει.

Καλεσμένος στην εκπομπή «RealKos» με τον Παναγιώτη Ζουζούνη βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς κύριος Γαβριήλ Σακελλαρίδης συζητώντας για την περιοδεία του στα νησιά της Κω, της Νισύρου και της Τήλου καθώς και για την υποψηφιότητά του.

«Όπως ξέρετε έλκω την καταγωγή μου από τη Νίσυρο άρα τα Δωδεκάνησα για μένα πέρα από ένας ευλογημένος και φωτεινός τόπος, είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα μου. Όμως τα προβλήματα που υπάρχουν στις υποδομές και στην υγεία αλλά και στο πως ο τουρισμός μπορεί να λειτουργήσει με έναν πιο βιώσιμο τρόπο, είναι ζητήματα που πρέπει να απασχολούν την πολιτική σε κάθε επίπεδο» δήλωσε ο κ. Σακελλαρίδης.

Αναφορικά με το μεταναστευτικό ζήτημα που πλήττει τα νησιά του νοτιοανατολικού αιγαίου ο κ. Σακελλαρίδης δήλωσε τα εξής: «Πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι τα σύνορα της Ελλάδας, των νησιών και των θαλασσών μας είναι και αυρωπαϊκά σύνορα. Επειδή γνωρίζουμε καλά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μετά τη συμφωνία ΕΕ και Τουρκίας, δυστυχώς βλέπουμε ότι δεν υπάρχει ένας ενιαίος μηχανισμός προστασίας των χωρών με αποτέλεσμα η Ελλάδα ως πύλη εισόδου να δέχεται και να κρατά τους μετανάστες».

Ιδιαίτερη η αναφορά του κ. Σακελλαρίδη για το νέο κόμμα τη Νέας Αριστεράς αλλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η Νέα Αριστερά έρχεται να καλύψει ένα πολιτικό κενό που υπάρχει στην Αντιπολίτευση. Και αυτό το κενό είναι και κενό πολιτικής διότι από τη μία έχουμε μεν μια ισχυρή κυβέρνηση αλλά από την άλλη ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΠΑΣΟΚ μπορούν να παίξουν το ρόλο μιας μαχητικής και αξιοπιστης προοδευτικής αντιπολίτευσης. Εμείς πρέπει να απαντήσουμε στα ερωτήματα της Κοινωνίας με ένα νέο ύφος και ήθος ως καταλύτης του πολιτικού σκηνικού. Και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε ως Νέα Αριστερά. Ήδη τις επόμενες ημέρες ετοιμάζουμε μια πρόταση για την Υγεία στα νησιά μας βασισμένη στα περί υγειονομικού ισοδύναμου που ως όρο είχε εισαγάγει ο αείμνηστος Νεκτάριος Σαντορινιός. Ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ η ηγεσια του κ. Κασσελάκη απαξιώνει τον χώρο της Αριστεράς και ο κ. Μητσοτάκης εάν δεν υπήρχε ο κ. Κασσελάκης θα έπρεπε να τον είχε εφεύρει, είναι ο μεγαλύτερος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας».

Αναφορικά με το στόχο της Νέας Αριστεράς για τις Ευρωεκλογές ο κ. Σακελλαρίδης δήλωσε τα εξής: «Κοιτάζουμε πιο ψηλά απ’ το 3%, δεν μας αρκεί να εκλέξουμε έναν ευρωβουλευτή. Κοιτάζουμε την Κοινωνία κι αυτό εισπράττουμε. Θα είμαστε η έκπληξη των Ευρωεκλογών».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα