Γ. Υψηλάντης στον RV: Το βασικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η κρίση ταυτότητας – Ο λαός εμπιστεύθηκε απόλυτα το αφήγημα Μητσοτάκη (audio)

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τόνισε ότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τωρινό, αλλά ξεκινάει από το 2012 και στη συνέχεια όταν ως κόμμα εξουσίας ανέβηκε στη σανίδα... την οποία παρέσυραν τα κύματα

Το εκλογικό αποτέλεσμα στις κάλπες της 21ης Μαΐου ανέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Υψηλάντης, μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, στο “Πρωινό Χ-press”.

της Νατάσας Παμπρή

Ο κ. Υψηλάντης -προερχόμενος από το χώρο της Αριστεράς- αναφέρθηκε στους λόγους της συντριπτικής υπεροχής της Νέας Δημοκρατίας και τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από σειρά λαθών στρατηγικής και επικοινωνίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σημείωσε χαρακτηριστικά ότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τωρινό, αλλά ξεκινάει από το 2012 και στη συνέχεια όταν ως κόμμα εξουσίας ανέβηκε στη σανίδα του serfing… αλλά την παρέσυραν τα κύματα, λόγω έλλειψης βάρους!

Ο κόσμος είχε να επιλέξει ανάμεσα στα δύο αφηγήματα και επέλεξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ξεκάθαρα φάνηκε ποιος είναι αυτός που επέλεξε ο λαός για να κυβερνήσει με ξεκάθαρο και σαφή τρόπο κι έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στο αφήγημα του κ. Μητσοτάκη. Αυτή είναι η ανάγνωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Νομίζω ότι το κεντρικό σύνθημα ήταν ποιος ενέπνευσε εμπιστοσύνη στον κόσμο, ποιος του μίλησε για το μέλλον του, ποιος έδινε απάντηση στα προβλήματά του.  Για το αύριο του μίλησε ο ένας, όχι και οι δύο, με γνώμονα τη σταθερότητα.

Ο κ. Υψηλάντης πρόσθεσε ότι ‘Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τωρινό, δεν είναι της τελευταίας τετραετίας, αλλά ξεκινάει από το 2012. Ένα κόμμα της δυναμικής του 3-4%, καβαλώντας το κύμα του αγανακτισμένου λαού, ανέβηκε σε μία σανίδα, αλλά η σανίδα θέλει βάρος. Όμως στη σανίδα δεν ανέβηκαν ποτέ όσοι εμπιστεύθηκαν τότε τον ΣΥΡΙΖΑ και ήταν λιποβαρές. Οι συγκυρίες έφεραν τότε το ΣΥΡΙΖΑ κόμμα εξουσίας. Το αποτέλεσμα ήταν να παρασέρνουν τα κύματα τη σανίδα”, είπε ο κ. Υψηλάντης περιγράφοντας παραστατικά την περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ που κατάφερε από το 3% να φθάσει να είναι κόμμα εξουσίας.

Το βασικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η κρίση ταυτότητας. Αυτή η φωτογραφία ταυτότητας είναι του 3%. Δε μπορεί να λες η χειρότερη κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά είναι η παρούσα, η οποία βγήκε κι έκανε περίπατο στις εκλογές, είπε επιπροσθέτως ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΝΑΙ.

Για τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, ο κ. Υψηλάντης επισήμανε ότι ήδη από τον πρώτο γύρο “Υπάρχει ένα ρεύμα εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού που εκφράσθηκε την περασμένη Κυριακή.  Η ΝΔ δεν έχει να κάνει τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Το αφήγημα είναι το ίδιο, θέλει κυβέρνηση σταθερότητας χωρίς αλλαγή πλεύσης. Από το μηδέν ξεκινάει να δίνει ένα νέο εκλογικό αγώνα για αυτοδυναμία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα