Γ. Πάππου στον RV για το καλάθι του νοικοκυριού: “Οι καταναλωτές πρέπει να ελέγχουν και να συγκρίνουν όχι μόνο τις τιμές αλλά και τις ποσότητες των προϊόντων” (ΗΧ)

“Για να επιτύχει το «καλάθι του νοικοκυριού» απαιτούνται ειλικρινείς προθέσεις συνεργασίας μεταξύ βιομηχανίας, λιανεμπόρων και καταναλωτών. Ενδέχεται να υπάρχουν βιομηχανίες που, για να αντιμετωπίσουν την αύξηση του λειτουργικού κόστους και της παραγωγής, θα προχωρήσουν είτε σε αύξηση των τιμών των προϊόντων, είτε στην μείωση των ποσοτήτων. Είναι ακριβώς το ίδιο. Κατά συνέπεια, οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεκτικοί,  να ελέγχουν και να συγκρίνουν όχι μόνο τις τιμές αλλά και τις ποσότητες των προϊόντων που αγοράζουν”.
Αυτό δήλωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice 99,5 με την Ρένα Παυλάκη, ο Γιάννης Πάππου, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, σχετικά με το “καλάθι του νοικοκυριού”, που τίθεται σε εφαρμογή από την Τετάρτη.
Ο κ. Πάππου είχε προ ημερών συνάντηση δύο ωρών με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανασίου, στον οποίο έθεσε σειρά προτάσεων για το έλεγχο της αγοράς, ούτως ώστε το “καλάθι του νοικοκυριού” να λειτουργήσει ουσιαστικά επ’ ωφελεία των καταναλωτών.
Ακούστε τον εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα