Γ.Χατζημάρκος στο OTAVOICE: «Υπερήφανοι στο Νότιο Αιγαίο για τις κορυφές που κατακτήσαμε»

Είναι η Περιφέρεια των «θαυμάτων». Η Περιφέρεια που αναπτύσσει έξυπνες δράσεις και πράσινες πρωτοβουλίες και βρίσκεται στην κορυφή της τουριστικής προτίμησης με τις στοχευμένες ενέργειές της. Ο λόγος για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που… λανσάρει ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και δείχνει τον δρόμο για την μετάβαση στην πράσινη ενέργεια.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί πολλές σημαντικές πρωτοβουλίες και οι επιτυχίες της έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον πολλών Μέσων ενημέρωσης του εξωτερικού κάνοντας τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο απλά… υπερήφανο!

«Είμαστε υπερήφανοι στο Νότιο Αιγαίο για τις κορυφές που έχουμε κατακτήσει. Ειδικά οι… τουριστικές κορυφές! Φέτος είναι μια εξαιρετική χρονιά» ανέφερε στην κάμερα του OTAVOICE κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην 86η ΔΕΘ, απαριθμώντας παράλληλα τα «μικρά» θαύματα που έχουν γίνει στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου με τα προγράμματα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου στο OTAVOICE:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα