Γ.Χατζημάρκος για Just Go Zero App : Η πρώτη, πιλοτική, εφαρμογή για την περιβαλλοντική διαχείριση των ηλεκτρικών συσκευών, είναι έτοιμη

Just Go Zero App: H πρώτη εφαρμογή παραλαβής συγκεκριμένων τύπων αποβλήτων από το σπίτι, διαθέσιμη στο κινητό σου

 

Ξεκίνησε  πιλοτικά, η εφαρμογή Just Go Zero app σου δίνει τη δυνατότητα αν μένεις στην πόλη της Ρόδου να καλέσεις εντελώς δωρεάν ειδικό συνεργείο πιστοποιημένων μεταφορέων για να παραλάβει συγκεκριμένους τύπους αποβλήτων προς ανακύκλωση.

Η εφαρμογή στην παρούσα Πιλοτική φάση αφορά αποκλειστικά νοικοκυριά της Πόλης της Ρόδου με σχεδιασμό στο μέλλον να επεκταθεί και στο υπόλοιπο νησί της Ρόδου καθώς και σε άλλα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Αφού κατεβάσω την εφαρμογή μπορώ να κάνω αίτημα παραλαβής αποβλήτων από το χώρο μου.

Οι συσκευές παραλαμβάνονται σε ύψος πεζοδρομίου και σε πρώτη φάση περιλαμβάνουν:

✅ Μικρές έως Μεσαίες Ηλεκτρικές και Ηλεκτρονικές Συσκευές (κινητά τηλέφωνα, φορτιστές, τηλεοράσεις, φουρνάκια, σκούπες κ.ά.)
✅ Υλικά υφασμάτων, δηλαδή ρούχα και παπούτσια,
✅ Μαγειρικό τηγανέλαιο και
✅ Μπαταρίες
✅Σταδιακά θα προστίθενται και άλλες κατηγορίες αποβλήτων και θα εμφανίζονται ως επιλογές μέσα στην εφαρμογή.

Με αυτό τον εύκολο και απλό τρόπο μπορείς να ανακυκλώσεις από το σπίτι, μέσω του smartphone σου.

Μπες εδώ 👉 www.wastefreeaegean.gr για να κατεβάσεις την εφαρμογή Just Go Zero App στο κινητό σου και γίνε μέρος της κοινής προσπάθειας!
Εναλλακτικά μπορείς να την κατεβάσεις για συσκευές iOS απευθείας από εδώ 👉 https://apps.apple.com/gr/app/just-go-zero-app/id6448774726
η για συσκευές Android από εδώ 👉 https://play.google.com/store/apps/details…
Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να ενθαρρύνει τη χωριστή συλλογή αποβλήτων διασφαλίζοντας οφέλη τόσο για το περιβάλλον όσο και για την κοινωνία της Ρόδου.

Πρόκειται για την υλοποίηση του προγράμματος με τίτλο «Πιλοτικές Δράσεις εκτροπής αποβλήτων από την ταφή μέσω της προώθησης διαλογής στην πηγή με τη δυνατότητα αιτήματος παραλαβής με χρήση εφαρμογής κινητού», το οποίο παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες  από τον πρόεδρο του ΦοΔΣΑ περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τον αντιπρόεδρο του Φορέα, δήμαρχο Ρόδου, κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χρήστου Ευστρατίου και του διευθυντή του ΦοΔΣΑ κ. Χρήστου Γαμβρούδη.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει με ένα συνεργείο που θα κάνει την αποκομιδή των παραπάνω αποβλήτων σε συγκριμένες μέρες την εβδομάδα και αν τα αιτήματα είναι πολλά και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, τότε θα δημιουργηθεί και δεύτερο.

Η αρχή αφορά σε πρώτη φάση την πόλη και ανάλογα με την πορεία του το πρόγραμμα θα επεκταθεί σε όλο το νησί.

πρόεδρος του ΦοΔΣΑ, περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος σε ανάρτηση του επισημαίνει τα εξής:
Η πρώτη, πιλοτική, εφαρμογή για την περιβαλλοντική διαχείριση των ηλεκτρικών συσκευών, είναι έτοιμη.
Με δωρεάν περισυλλογή από το σπίτι, αρχικά μόνο για την πόλη της Ρόδου, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τα κινητά των πολιτών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ενεργά στον αγώνα για το περιβάλλον.
Η εφαρμογή “Just Go Zero” App, δίνει τη δυνατότητα να καλέσεις, εντελώς δωρεάν, ειδικό συνεργείο πιστοποιημένων συνεργατών για να παραλάβει από το σπίτι σου συγκεκριμένους τύπους αποβλήτων προς ανακύκλωση.
Μπες στο site του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου 👉 www.wastefreeaegean.gr κατέβασε την εφαρμογή Just Go Zero App στο κινητό σου και γίνε μέρος της κοινής προσπάθειας.
Ξεκινάμε την επόμενη εβδομάδα από την πόλη της Ρόδου και συνεχίζουμε νησί-νησί ✌️

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα