Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 2023

99.5

LIVE

Fraport Greece: Σε πλήρη λειτουργία το αεροδρόμιο της Ρόδου Κανονικά οι πτήσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε η Fraport Greece η οποία διαχειρίζεται το αεροδρόμιο της Ρόδου “Διαγόρας” στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Με αφορμή τις εκτεταμένες πυρκαγιές στο νησί της Ρόδου, η Fraport Greece θα ήθελε να ενημερώσει το επιβατικό κοινό πως το Αεροδρόμιο Ρόδου “Διαγόρας” βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, ενώ παράλληλα, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες του αεροδρομίου καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να εξυπηρετηθούν οι χιλιάδες των τουριστών που επιθυμούν να αναχωρήσουν από το νησί, πάντα σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, θεωρείται σκόπιμο οι ταξιδιώτες να συμβουλευθούν, πρωτίστως, την αεροπορική τους εταιρεία και τα ταξιδιωτικά γραφεία, για τυχόν αλλαγές στις προγραμματισμένες πτήσεις λόγω των συνθηκών έκτακτης ανάγκης, αλλά και τις τοπικές αρχές και τις αντίστοιχες πρεσβείες / προξενεία, για την ομαλή πρόσβαση τους στο αεροδρόμιο.

Σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή για το νησί και τους κατοίκους της Ρόδου, οι σκέψεις μας είναι σε όλους όσους μάχονται σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες ώστε να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα