Φωτιά στη Ρόδο: Εκατοντάδες «ορφανές» βαλίτσες που βρέθηκαν στο Γεννάδι, αναζητούν τους ιδιοκτήτες τους

Στο δημαρχείο είναι οι αποσκευές που βρέθηκαν στους δρόμους και στην παραλία ενώ οι υπόλοιπες βρίσκονται στα δωμάτια των ξενοδοχείων

Από τη μία, πυροσβέστες και εθελοντές συνεχίζουν να δίνουν αγώνα με τις φλόγες στη Ρόδο και από την άλλη, δήμος και Αστυνομία προσπαθούν να εντοπίσουν το γρηγορότερο τους ιδιοκτήτες των εκατοντάδων αποσκευών, που βρέθηκαν παρατημένες στους δρόμους καθώς στο άγχος τους να σωθούν, εγκατέλειψαν τα πάντα πίσω τους.

Εκατοντάδες «ορφανές» βαλίτσες στο Γεννάδι της Ρόδου αναζητούν τους ιδιοκτήτες τους

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βαλίτσες βρέθηκαν στους δρόμους και στην παραλία του Γενναδίου, ενώ η μεταφορά τους στο δημαρχείο της Ρόδου έγινε αποκλειστικά με την εποπτεία της Αστυνομίας.

Όσοι τουρίστες πρόλαβαν να μαζέψουν τα πράγματα τους από τα ξενοδοχεία στο Γεννάδι, που είχαν επιλέξει για τις διακοπές τους, δυστυχώς στην πορεία αναγκάστηκαν να τα εγκαταλείψουν καθώς για να μεταφερθούν σε ασφαλή σημεία έπρεπε άμεσα να ανέβουν σε καρότσες επαγγελματικών αυτοκινήτων και ΙΧ.

Όμως προκειμένου στα οχήματα να ανέβει περισσότερος κόσμος άρχισε ο ένας μετά τον άλλον να παρατά τις αποσκευές του, όπου έβρισκαν. Έτσι εκατοντάδες βαλίτσες βρέθηκαν στους δρόμους χωρίς κανένας να τις αναζητήσει, αφού ο κίνδυνος της πυρκαγιάς στην περιοχή του Γενναδίου δεν έχει λήξει ακόμα.

Στο δημαρχείο της Ρόδου έχουν μεταφερθεί μόνο οι αποσκευές που βρέθηκαν στους δρόμους και στην παραλία ενώ οι υπόλοιπες βρίσκονται στα δωμάτια των ξενοδοχείων.

Προκειμένου να γίνει η παραλαβή χρειάζονται αποδεικτικά στοιχεία όπως το διαβατήριο ή η ταυτότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα